GiliSoft Audio Recorder Pro 8.5.0

A GiliSoft Audio Recorder Pro egy Windows rendszeren használható audió felvevő program amivel több formátumban lehet felvételeket készíteni, bármilyen forrásból. Azt MP3, OGG, WMA, WAV, VOC, MKA formátumban lehet eltárolni. Támogatja a mikrofon, illetve a hagyományos asztali környezetben létrehozott zenei tartalmakat, azt szinte bármilyen területen felhasználhatod.

Egyszerűen használható, rengeteg támogatott formátum, illetve előre kiválasztható felvételi mód támogatja a szoftvert. A GiliSoft Audio Recorder Pro mindent tud amit egy hang felvevő eszköztől elvárhatsz.

A GiliSoft Audio Recorder Pro letöltése után a szoftver telepítést igényel, ezt követően néhány dolgot kell csak megtenni hogy használhasd. Előre meghatározható az elkészült végeredmény tárolásának a mappája, itt választható ki hogy milyen formátumban történjen, illetve hogy honnan történjen a felvétel készítés. Ez az adott felhasználástól függően jöhet jól. A végeredményt később bármilyen szerkesztő szoftverrel módosíthatjuk.

A GiliSoft Audio Recorder Pro egyik kiemelkedő szolgáltatása hogy nem csak hagyományos hangfelvételeket lehet készíteni vele hanem mikrofonokkal kezelt tartalmak is rögzíthetőek szinte bármilyen kodek formátumban. Ilyen a MP3, OGG, WMA, WAV, VOC, MKA formátum. Ezt a felhasználói felületén található legördülő listán lehet kiválasztani.

Plusz funkciók:

Lehetőség van azokhoz effekteket hozzáadni, limitálható a végeredmény mérete, minőség, egyedi név rendelhető hozzá. Ha egyszerűbben vezérelnéd, saját gyorsbillentyűparancsot rendelhetsz azokhoz a funkciókhoz amiket rendszeresen használunk.

A GiliSoft Audio Recorder Pro egy konszolidált jelzővel is illethető audió rögzítő eszköz ami minden fontosabb funkciót tartalmaz annak az érdekében hogy igényhez igazítva tudj hangfelvételeket létrehozni, a minőség, illetve a formátum kritériumok alapján.

Hangfelvevő még a Moo0 Hangrögzítő vagy a i-Sound Recorder ezeket lehet választani alternatívájaként.

A GiliSoft Audio Recorder Pro egy korszerű audió felvevő eszköz amivel több választható formátumban, illetve minőségben lehet hangrögzítő feladatokat végrehajtani. Gyorsbillentyű parancsok támogatása, kezeli a mikrofonokat, effekteket lehet hozzáadni a hangfelvételhez, vagyis egyszerűbb szerkesztés is végrehajtható.

GiliSoft Audio Recorder Pro

GiliSoft Audio Recorder Pro Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
GiliSoft Audio Recorder Pro
Platform
Windows
Teljes ár
USD 24,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Joyoshare Screen Recorder 2.0.02019-05-25 Joyoshare Screen Recorder 2.0.0 (0)
  A Joyoshare Screen Recorder egy igen modern képlopó szoftver, videókhoz, illetve audió tartalmakhoz. Az ötletes programmal akár […]
 • Audacity 3.0.22021-04-19 Audacity 3.0.2 (0)
  Az Audacity egy remek, könnyen kezelhető audió editor szoftver ami hangfelvételek készítésére és számos szerkesztési művelet […]
 • ocenaudio Portable 3.10.32021-02-06 ocenaudio Portable 3.10.3 (1)
  Az ocenaudio Portable egy telepítést nem igénylő professzionális audió szerkesztő program, ami funkcionálisan az összes fontosabb […]
 • Soft4Boost Audio Studio 5.8.72020-09-06 Soft4Boost Audio Studio 5.8.7 (0)
  A Soft4Boost Audio Studio egy teljes körű szolgáltatást biztosító audió szerkesztő alkalmazás, ami MP3, FLAC, WAV, M4A, WMA, AAC, […]
 • GiliSoft Screen Recorder Pro 10.6.02020-07-15 GiliSoft Screen Recorder Pro 10.6.0 (0)
  A GiliSoft Screen Recorder Pro egy videó rögzítő, illetve videó szerkesztő alkalmazás amivel remek minőségben lehet multimédiás fájl […]