Steady Recorder 3.2

A Steady Recorder segítségével hangfelvételeket tudsz készíteni a számítógépen zajló eseményekről. Egyszerűen használható, minimális beállítást igényel. A felvett médiát MP3, illetve WAV formátumban tudja menteni. Kézzel választható ki a felvételre szánt kimeneti forrás.

Prezentációk készítésekor, vagy szórakozáskor jól jöhet ha rögzíteni tudunk egy adott hangeseményt, ami a gépünkön zajlik. Erre egy kifejezetten egyszerű program a Steady Recorder ami az egyszerűség jegyében lett megtervezve.

Az installálásakor meghatározható az alapértelmezett telepítési mappa, illetve megadható neki hogy ikont hozzon létre az asztalon.

Az Steady Recorder az adott feladatot a lehető legegyszerűbben kísérli meg végrehajtani, ez magán a beállításokon is érzékelhető. Ebben is a minimalizmusra szorítkozik.

Magának a felhasználónak van arra módja, hogy a használatba vétel előtt kiválassza azt a forrást ahonnan a felvételt kezdeményezni szeretné. A számítógéphez csatlakoztatott eszköz kiválasztása után azonnal beüzemelhető. Mivel a felhasználási területtől függően a mentési formátum még problémákat tud okozni, konfigurálható, hogy miben mentsen, itt túl sok választék nem áll rendelkezésre, de a ma leginkább elterjedtek biztosítottak, az MP3, továbbá a WAV. Ezt az „Options – Output format settings” útvonalon lehet végrehajtani. Közvetlenül itt változtatható meg a bitráta, Mono/ sztereó mód.

A Steady Recorder vezérlőszervei csak a legfőbb funkciókat tartalmazzák, a felvétel indításának a kezdeményezését, annak mentését, a munkafolyamat leállítását. Módosítható még a felvétel hangereje is.

Némi hátránynak tekinthető a Steady Recorder esetében, hogy kizárólag külső forrásból tud audió tartalmat rögzíteni, ezt ellensúlyozza az egyszerű kezelhetőség ténye.

Skype beszélgetések rögzítésére az MP3 Skype Recorder használható, az esetében is megválasztható a minőség. Az AVS Audio Recorder megoldása igény esetén alapvető szerkesztési feladatokat is rendelkezésre bocsájt.

A Steady Recorder egy könnyen kezelhető hangfelvevő program, amivel a számítógéphez csatlakoztatott külső források tartalmát lehet rögzíteni. Előnye az egyszerű kezelhetőség. Ingyenesen időkorlátosan vehető igénybe.

Steady Recorder

Steady Recorder összefoglaló:

 • Hangfelvevő program
 • alapvető beállítást igényel
 • választható formátum ( MP3, WAV )
 • bitráta módosítás
 • Mono / sztereó mód
 • Angol nyelv
 • próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.adrosoft.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Steady Recorder
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
24,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MP3 Skype Recorder 6.1.32020-06-28 MP3 Skype Recorder 6.1.3 (0)
  Az MP3 Skype Recorder egy könnyen kezelhető hangfelvevő szoftver, amivel a szóban forgó program által kezelt beszélgetések […]
 • Screenbits – Screen Recorder 7.2.12021-07-26 Screenbits – Screen Recorder 7.2.1 (0)
  A Screenbits – Screen Recorder egy videó felvevő, képlopó szoftver amivel bármely Windows asztali területről, illetve […]
 • Replay Music 8.0.4.02020-04-15 Replay Music 8.0.4.0 (0)
  A Replay Music egy különleges multimédiás segédprogram, ami hangfelvevő funkciót kínál. A szoftver szerencsére nem csak erre a […]
 • GiliSoft Audio Recorder Pro 8.5.02019-12-01 GiliSoft Audio Recorder Pro 8.5.0 (0)
  A GiliSoft Audio Recorder Pro egy Windows rendszeren használható audió felvevő program amivel több formátumban lehet felvételeket […]
 • Moo0 Hangrögzítő 1.492019-08-03 Moo0 Hangrögzítő 1.49 (0)
  A Moo0 Hangrögzítő egy több választható audió formátumban is használható hangfelvevő program, amely több különleges funkcióval is […]