Steady Recorder 3.2

A Steady Recorder segítségével hangfelvételeket tudsz készíteni a számítógépen zajló eseményekről. Egyszerűen használható, minimális beállítást igényel. A felvett médiát MP3, illetve WAV formátumban tudja menteni. Kézzel választható ki a felvételre szánt kimeneti forrás.

Prezentációk készítésekor, vagy szórakozáskor jól jöhet ha rögzíteni tudunk egy adott hangeseményt, ami a gépünkön zajlik. Erre egy kifejezetten egyszerű program a Steady Recorder ami az egyszerűség jegyében lett megtervezve.

Az installálásakor meghatározható az alapértelmezett telepítési mappa, illetve megadható neki hogy ikont hozzon létre az asztalon.

Az Steady Recorder az adott feladatot a lehető legegyszerűbben kísérli meg végrehajtani, ez magán a beállításokon is érzékelhető. Ebben is a minimalizmusra szorítkozik.

Magának a felhasználónak van arra módja, hogy a használatba vétel előtt kiválassza azt a forrást ahonnan a felvételt kezdeményezni szeretné. A számítógéphez csatlakoztatott eszköz kiválasztása után azonnal beüzemelhető. Mivel a felhasználási területtől függően a mentési formátum még problémákat tud okozni, konfigurálható, hogy miben mentsen, itt túl sok választék nem áll rendelkezésre, de a ma leginkább elterjedtek biztosítottak, az MP3, továbbá a WAV. Ezt az „Options – Output format settings” útvonalon lehet végrehajtani. Közvetlenül itt változtatható meg a bitráta, Mono/ sztereó mód.

A Steady Recorder vezérlőszervei csak a legfőbb funkciókat tartalmazzák, a felvétel indításának a kezdeményezését, annak mentését, a munkafolyamat leállítását. Módosítható még a felvétel hangereje is.

Némi hátránynak tekinthető a Steady Recorder esetében, hogy kizárólag külső forrásból tud audió tartalmat rögzíteni, ezt ellensúlyozza az egyszerű kezelhetőség ténye.

Skype beszélgetések rögzítésére az MP3 Skype Recorder használható, az esetében is megválasztható a minőség. Az AVS Audio Recorder megoldása igény esetén alapvető szerkesztési feladatokat is rendelkezésre bocsájt.

A Steady Recorder egy könnyen kezelhető hangfelvevő program, amivel a számítógéphez csatlakoztatott külső források tartalmát lehet rögzíteni. Előnye az egyszerű kezelhetőség. Ingyenesen időkorlátosan vehető igénybe.

Steady Recorder

Steady Recorder összefoglaló:

 • Hangfelvevő program
 • alapvető beállítást igényel
 • választható formátum ( MP3, WAV )
 • bitráta módosítás
 • Mono / sztereó mód
 • Angol nyelv
 • próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.adrosoft.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Steady Recorder
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
24,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MP3 Skype Recorder 4.352017-10-09 MP3 Skype Recorder 4.35 (0)
  Az MP3 Skype Recorder egy könnyen kezelhető hangfelvevő szoftver, amivel a szóban forgó program által kezelt beszélgetések […]
 • AVS Audio Recorder 4.0.2.222015-04-11 AVS Audio Recorder 4.0.2.22 (0)
  Az AVS Audio Recorder egy hangfelvevő program amivel a számítógépen zajló hangeseményeket lehet rögzíteni. Ez a Free alkalmazás több […]
 • Replay Music 8.0.0.382017-10-28 Replay Music 8.0.0.38 (0)
  A Replay Music egy különleges multimédiás segédprogram, ami hangfelvevő funkciót kínál. A szoftver szerencsére nem csak erre a […]
 • Max Recorder 2.0062015-11-07 Max Recorder 2.006 (0)
  A Max Recorder nevű programmal rögzítheted a háttérben zajló hangfolyamatokat akár teljesen automatikusan. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • TalkHelper Free Skype Recorder 1.5.32015-02-13 TalkHelper Free Skype Recorder 1.5.3 (0)
  A TalkHelper Free Skype Recorder egy hangfelvevő, illetve videófelvevő szoftver amivel a szóban forgó alkalmazás által bonyolított […]