AVS Audio Recorder 4.0.2.22

Az AVS Audio Recorder egy hangfelvevő program amivel a számítógépen zajló hangeseményeket lehet rögzíteni. Ez a Free alkalmazás több népszerű formátumba is tud menteni, legyen az MP3, WAV, vagy WMA. Az egyéb szolgáltatásai részeként mikrofon felvevőként is funkcionál. Opcionálisan szerkeszteni, illetve konvertálni is tud.

Szinte bármikor kerülhet a számítógép felhasználó olyan helyzetbe, hogy rögzíteni szeretne egy adott hangeseményt, ez akár munkák során, vagy kikapcsolódáskor merülhet fel. Ennek kivitelezéséhez szükséges egy célalkalmazás, amivel ez megvalósítható. Ilyen az AVS Audio Recorder.

Ha kifejezetten az egyszerűséget tartod szem előtt, akkor mindenképp rá van szükséged, hisz felépítésben és üzemeltetésben a kezdő számítógép tulajdonosokat tartja szem előtt.

Az AVS Audio Recorder használata nem igényel túl nagy ismeretet, talán a legbonyolultabb opciók részét képezi maga az installálás, itt viszont arra érdemes odafigyelni, hogy a fejlesztő további termékének az installálását is felajánlja, ez természetesen tiltható ha nem tartasz rá igényt.

Visszatérve az AVS Audio Recorder felhasználói felületére, túl sok beállítást nem tartalmaz, kizárólag azokat amik mindenképp szükségesek a rendeltetésszerű működéséhez. Többek között itt van arra mód, hogy megváltoztasd az alapértelmezett mentési mappát, ez azért lehet hasznos mivel később az elkészült felvételt sokkal könnyebben meg tudod találni.

A fő kezelőszerven megváltoztatható még a felvételi formátum, itt ismeri az MP3, WMA, WAV kimeneteket, végül is elmondható róla hogy azokat amik leginkább elterjedtek.

Opcionálisan határozható meg hogy a felvétel Mono, vagy stereo módban történjen.

A felvételi forrást tekintve már nem kínál olyan gazdag lehetőségeket, mivel kizárólag a számítógéphez csatlakoztatott külső eszközökről, többek között a mikrofon, vagy egyéb elemek esetén állja meg a helyét.

Az AVS Audio Recorder ezek között manuális választási lehetőséget is szolgáltat. Opcionálisan azok konvertálhatóak, vagy szerkeszthetőek, ehhez viszont a fejlesztő további termékére lesz szükség. Az AVS Audio Recorder-el felvett média le is játszható.

Videotelefonálások audió tartalmainak a rögzítésére a TalkHelper Free Skype Recorder megoldását vetheted be, vagy az MP3 Skype Recorder-t. Hagyományos audio tartalmakhoz a Max Recorder az ideális megoldás.

Az AVS Audio Recorder egy hangfelvevő eszköz, amivel akár a mikrofonod által kezelt tartalmak is rögzíthetőek, természetesen több külső eszközt is támogat. Egyszerűen használható.

AVS Audio Recorder

AVS Audio Recorder összefoglaló:

 • Hangfelvevő program
 • egyszerűen kezelhető
 • választható formátum
 • meghatározható mentési hely
 • opcionálisan, konvertáló, szerkesztő funkció
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.avs4you.com/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
AVS Audio Recorder
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AVS Audio Converter 10.1.1.6222021-08-05 AVS Audio Converter 10.1.1.622 (0)
  Az AVS Audio Converter egy hatékony eszköz, hogy audió tartalmaidat egyszerűen és gyorsan konvertálni tudd. A dekódoláson kívül […]
 • MP3 Skype Recorder 6.1.32020-06-28 MP3 Skype Recorder 6.1.3 (0)
  Az MP3 Skype Recorder egy könnyen kezelhető hangfelvevő szoftver, amivel a szóban forgó program által kezelt beszélgetések […]
 • i-Sound Recorder 7.8.1.02019-04-09 i-Sound Recorder 7.8.1.0 (0)
  Az i-Sound Recorder nevű alkalmazással egy frappáns audió felvevő programot próbálhatsz ki több választható formátumban való tárolási […]
 • Nero WaveEditor 2000.5.232021-09-15 Nero WaveEditor 2000.5.23 (0)
  A Nero WaveEditor audió szerkesztő program ami effekt, illetve vágó eszközt is tartalmaz. Hangfelvételeket is készíthetünk amit a […]
 • iTop Screen Recorder 1.3.02021-09-14 iTop Screen Recorder 1.3.0 (0)
  Az iTop Screen Recorder egy szabadon beszerezhető, rengeteg különleges funkcióval rendelkező képlopó, videófelvevő program. A Free […]