Free MP3 Cutter and Editor 2.7.0 Build 663

A Free MP3 Cutter and Editor egy audió szerkesztő program, amivel vágni tudod az MP3, illetve WAV kiterjesztésű tartalmaidat. Ennek a Free alkalmazásnak az a különlegessége, hogy az általa biztosított lehetőségek kifejezetten a kezdő felhasználókat célozza meg. Módosítható még vele az alapértelmezett hangerő, továbbá mono/sztereó átalakítást is biztosít.

Ha letöltöttél, vagy felvettél egy audió tartalmat, zenét, az tartalmaz olyan részeket amik nem odavalóak a belátásod szerint könnyen kiszedheted azokat néhány lépésben. Ehhez nincs is másra szükséged mint a Free MP3 Cutter and Editor nevű szoftverre. Azonnal, pár kattintással telepíthető, ahol néhány alapvető információt kell megadni, továbbá a licenc szerződéseket kell, hogy elfogadd.

Mint a bevezetőben is említettük, kialakításban kifejezetten az egyszerűséget tartja szem előtt, így azok a számítógép tulajdonosok könnyen tudják használni akik nem futtattak eddig hasonló programot. A Free MP3 Cutter and Editor a két legelterjedtebb formátumot támogatja az MP3, illetve WAV-ot. Itt lehetne támogatottabb, de akik ezekkel dolgoznak azoknak bőven megteszi.

Pár lépésben importálható a felületére a szerkesztésre szánt audió tartalom, közvetlenül itt helyet kapott benne egy médialejátszó, ami az azok megnyitásában segédkezik. A használata során csak annyit kell tenni, hogy kijelölöd a kezdő, illetve végpontot amit ki akarsz vágni, ezt a „Set start” „Set end” opciókkal lehet megadni neki. Természetesen ezt az egérrel is megteheted, ha ez kényelmesebb a számodra.

Néhány egyéb hasznosnak tekinthető funkciót is integráltak bele, itt képessé válik a Free MP3 Cutter and Editor, hogy mono fájlokból sztereót hozzunk létre, de ez fordítva is megoldható.

Meg tudja még változtatni az alapértelmezett hangerőt, ez akkor lehet hasznos ha a céleszközön túlságosan halk, vagy hangos lenne a média, így ezen jellemző korrigálhatóvá válik. Zenék, audió tartalmak konvertálására megfelelő eszköz a Freemake Audio Converter, ha vágni is szeretnél, némileg több opció birtokában, akkor az ocenaudio-t érdemes használni. Rippelési, fejlett editor funkciókat a Free Audio Editor szolgáltat.

A Free MP3 Cutter and Editor egy zenevágó program ami az egyszerű kezelhetőséget tartja szem előtt. Ha az azonnali megoldások híve vagy, mindenképp rá van szükséged.

Free MP3 Cutter and Editor

Free MP3 Cutter and Editor összefoglaló:

 • Audió szerkesztő program
 • MP3/WAV vágás
 • alapértelmezett hangerő módosítása
 • mono/sztereó átalakítás
 • beépített médialejátszó
 • kifejezetten egyszerű használat
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.musetips.com/free-mp3-cutter-and-editor.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free MP3 Cutter and Editor
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • X-Audacity 2.1.22016-01-27 X-Audacity 2.1.2 (0)
  Az X-Audacity egy audió fájlok szerkesztésére alkalmas, rengeteg speciális funkciót biztosító program. Ez a változat a népszerű […]
 • Wave Editor 3.3.6.12017-02-13 Wave Editor 3.3.6.1 (0)
  A Wave Editor egy számos népszerű formátumot támogató audió szerkesztő program, vele a betallózott multimédiás fájl vágására, […]
 • Dopamine Portable 1.2.8462016-12-27 Dopamine Portable 1.2.846 (0)
  A Dopamine Portable egy MP3, WMA, OGG, FLAC, M4A, AAC, WAV formátumok esetén használható zenelejátszó program, amit telepítés nélkül, […]
 • Mp3tag Portable 2.84a2017-09-23 Mp3tag Portable 2.84a (0)
  Az Mp3tag Portable egy szabadon felhasználható zenei fájlokhoz tervezett segédprogram. Vele a Metaadat információk szerkeszthetőek, […]
 • Free Video Cutter 1.32014-09-04 Free Video Cutter 1.3 (0)
  A Free Video Cutter segítségével, könnyen, komolyabb szaktudás nélkül tudsz videókat vágni. Számos formátumot támogat, a felületére […]