Wave Editor 3.6.0

A Wave Editor egy számos népszerű formátumot támogató audió szerkesztő program, vele a betallózott multimédiás fájl vágására, egyesítésére is mód van. Rengeteg különleges funkciót biztosít. Free alkalmazásként használható. Fontosabb támogatott formátumok: MP3, WMA, WAV, MPEG LAYER. Egy beépített zenelejátszó funkciót is tartalmaz.

Sokszor felvett audió tartalmak esetén az adott multimédiás fájl tartalmazhat olyan részleteket, vagy olyan jellemzőket, ami a végfelhasználás helyén minőségbéli problémákat okozhat. Szerencsére erre ma már rengeteg megoldás létezik audió szerkesztő programok formájában. Ilyen a teljesen ingyenesen használható Wave Editor, ami több népszerűbb audió formátum esetén is teljes körű támogatást biztosít.

A Wave Editor letöltése után egy igen kis méretű telepítő fájlt kapunk, amit néhány kattintással lehet telepíteni, A szoftver kezelőfelülete a hasonló alkalmazásokra jellemző navigációs szerveket biztosítja.

A szerkesztésre szánt fájlt a Wave Editor számára több módszerrel is meg lehet adni. Vagy egyszerűen a felületére húzod, vagy tartalmaz egy nagyon könnyen navigálható beépített fájlkezelő szolgáltatást.

A Wave Editor alapértelmezetten MP3, WMA, WAV, MPEG LAYER fájlformátumok esetén futtatható, természetesen ez a lista nem teljes.

Audió tartalmak szerkesztésekor rengeteg elengedhetetlen funkció érhető el, többek között az audió fájl vágható, eltávolíthatod vele azokat a részleteket amik nem odavalóak. Itt csak a kezdési, illetve befejezési időintervallumokat kell megadni. Természetesen olyan alapvető opciókat is tartalmaz, mint például a fájlok egyesítése. Ezeket a lehetőségeket egy beépített médialejátszóval tudja sokkal egyszerűbbé tenni.

A Wave Editor Audió blokkok, illetve a hanghullámok módosításához is felhasználható.

Az alkalmazás egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik.

Audió szerkesztési feladatokra felhasználhatod még az ocenaudio vagy a Soft4Boost Audio Studio nevű programot. Az utóbbi alternatíva prémium kategóriás termék, tartalmaz hangfelvevő funkciót is.

A Wave Editor egy teljesen ingyenesen használható audió fájlok szerkesztésére alkalmas szoftver amivel többek között zenei tartalmak vágását, illetve egyesítését is végre lehet hajtani. Egy beépített médialejátszót is tartalmaz.

Wave Editor

Wave Editor összefoglaló:

 • Audió szerkesztő program
 • zenei fájlok vágásához, egyesítéséhez
 • Audió blokkok, illetve a hanghullámok módosításához
 • beépített médialejátszó
 • modern felhasználói felület
 • egyszerű használhatóság
 • MP3, WMA, WAV, MPEG LAYER formátum támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.wave-editor.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Wave Editor
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Nero WaveEditor 2000.5.232021-09-15 Nero WaveEditor 2000.5.23 (0)
  A Nero WaveEditor audió szerkesztő program ami effekt, illetve vágó eszközt is tartalmaz. Hangfelvételeket is készíthetünk amit a […]
 • WavePad Sound Editor 9.402019-09-18 WavePad Sound Editor 9.40 (0)
  A WavePad Sound Editor egy a kategóriájában kiemelkedő hangszerkesztő alkalmazás ami rengeteg manipulációs eljárást támogat a […]
 • TagScanner 6.1.132022-05-07 TagScanner 6.1.13 (0)
   A TagScanner segítségével akár csoportosan nevezheted át MP3, OGG, MP4 formátummal rendelkező zenei állományaidat. Lejátszót is […]
 • Free MP3 Cutter and Editor 2.8.0.16102019-04-13 Free MP3 Cutter and Editor 2.8.0.1610 (0)
  A Free MP3 Cutter and Editor egy audió szerkesztő program, amivel vágni tudod az MP3, illetve WAV kiterjesztésű tartalmaidat. Ennek a […]
 • AoA Audio Extractor 2.3.72013-08-12 AoA Audio Extractor 2.3.7 (0)
   Az AoA Audio Extractor segítségével filmekből tudsz kinyerni audió tartalmakat előre meghatározott formátumban. Ez az alkalmazás, […]