Multimédia

Nero WaveEditor 2000.5.23

A Nero WaveEditor audió szerkesztő program ami effekt, illetve vágó eszközt is tartalmaz. Hangfelvételeket is készíthetünk amit a szoftverrel az integrált szerkesztő funkciókkal módosíthatunk. A Free alkalmazás MP3, AIFF, MP4, OGG, M4A, M4B, FLAC formátumokhoz használható.

Audió fájlokhoz rengeteg speciális funkcióval futtatható multimédiás kiegészítő amivel a számítógépen található tartalmakat szerkeszthetjük. A Nero WaveEditor audió szerkesztő program ingyenesen futtatható, audió vágási feladatokhoz is használhatjuk. Pluginokat lehet beszerezni hozzá.

A Nero WaveEditor letöltése után a szoftver installálása után az integrált fájlasszisztens eszközével be lehet tallózni a zenei tartalmat amit szerkeszteni szeretnénk. MP3, AIFF, MP4, OGG, M4A, M4B, FLAC audió kodek formátumokat tud módosítani.

A Nero WaveEditor audió tartalmak szerkesztési tevékenységeihez rengeteg azon kiegészítő elérhető ami egy általános multimédiás fájlokkal elvégzett szerkesztési munkafolyamatokhoz szükséges.

Egy alap felhasználói felülettel futtatható ahol csak a legfontosabb menüpontokat lehet kiválasztani amiket a szoftver elérhető indítópanelon egy legördülő listán lehet felfedeznünk.

Felhasználóbarát audió vágó program a Nero WaveEditor

A programmal azonnal létrehozhatunk egy hangfelvételt azt meg tudjuk nyitni egy szerkesztési feladathoz. Az audió fájlokat vághatjuk, eltávolíthatóak azok a részek belőle ami egy adott projekt elkészítéséhez fölösleges. Az audió tartalmak vágásakor a felhasználói felületen csak ki kell választani az törlendő objektumot.

Több előre profilként integrált effektet is biztosít amivel egyéni paraméterekkel rendelkező tartalmakat lehet készítenünk amivel sokkal korszerűbb audió módosítási tevékenységet támogat.

A Nero WaveEditor a zenei tartalmak paramétereinek a szerkesztésére is használható amivel a mintavételezési frekvencia, illetve az audió tartalom bitrátája konfigurálható.

Zenei tartalmak szerkesztésére profi multimédiás eszköz a Free Audio Editor, illetve az Audacity amikkel a fájlokat effektezhetjük, illetve vághatjuk.

A Nero WaveEditor egy ingyenes audió szerkesztő program amivel hangfelvételeket lehet létrehozni, ami akár effektezhető, módosíthatóak a mintavételezési frekvencia, illetve bitráta paraméterek.

Nero WaveEditor

Nero WaveEditor Összefoglaló:

 • audió szerkesztő program
 • hangfelvevő program
 • audió tartalmak vágásához
 • korszerű funkciók
 • effektezés
 • Konfigurálható audió paraméterek
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.nero.com/eng/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Nero WaveEditor
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free MP3 Cutter and Editor 2.8.0.36572024-06-08 Free MP3 Cutter and Editor 2.8.0.3657 (0)
  A Free MP3 Cutter and Editor egy audió szerkesztő program, amivel vágni tudod az MP3, illetve WAV kiterjesztésű tartalmaidat. Ennek a […]
 • Free MP3 Cutter and Editor Portable 2.8.0.36572024-06-08 Free MP3 Cutter and Editor Portable 2.8.0.3657 (0)
  A Free MP3 Cutter and Editor Portable egy hatékony, egyszerűen használható Audió vágó. A Free alkalmazással a fájlok hangerejét is […]
 • Wave Editor 4.2.5.02022-06-24 Wave Editor 4.2.5.0 (0)
  A Wave Editor egy számos népszerű formátumot támogató audió szerkesztő program, vele a betallózott multimédiás fájl vágására, […]
 • X-Audacity 2.1.22016-01-27 X-Audacity 2.1.2 (0)
  Az X-Audacity egy audió fájlok szerkesztésére alkalmas, rengeteg speciális funkciót biztosító program. Ez a változat a népszerű […]
 • WavePad Sound Editor 19.342024-06-08 WavePad Sound Editor 19.34 (0)
  A WavePad Sound Editor egy a kategóriájában kiemelkedő hangszerkesztő alkalmazás ami rengeteg manipulációs eljárást támogat a […]

Szólj hozzá