Multimédia

Moo0 Hangrögzítő 1.49

A Moo0 Hangrögzítő egy több választható audió formátumban is használható hangfelvevő program, amely több különleges funkcióval is rendelkezik. Ilyen a speciális szűrők amivel akár a háttérzajok is kiszűrhetőek a felvételből. A szoftver MP3, illetve WAV formátumban tudja azt eltárolni. Free alkalmazás. Választható minőségben. Magyar nyelv.

Kiváló, ingyenes megoldás, hogy a lehető legjobb minőségben tudj hangfelvételeket készíteni az asztali tevékenységedről, vagy bármely utólag csatlakoztatott hardveres eszközzel. A Moo0 Hangrögzítő több hasznos funkcióval is rendelkezik.

A Moo0 Hangrögzítő letöltése után a programot csak installálni kell, lehetséges hogy további szoftverek telepítését kezdeményezheti amikkel a felhasználhatósága tehető sokkal széles körűbbé. Ez tiltható ha nincs rá szükség. A szoftver, a hang felvevő program felhasználói felületén az összes fontosabb beállítás azonnal elérhető, ilyen a formátum kiválasztás, illetve a kívánt minőség beállításának az eszközei, Itt bitráta szerint lehet azt elvégezni.

A Moo0 Hangrögzítő tartalmaz egy beépített speciális szűrőt, ez profil szerint lett létrehozva, lehetőség van vele meghatározott háttérzajokat teljesen automatikusan eltávolítani.

A beállításoknál saját megjelenés konfigurálható, ilyen az áttetszőség mértéke, Skinek, gyorsbillentyűparancsok hozzáadása a kívánt funkciókhoz és még számos olyan testre szabási mód rendelkezésre áll amivel igényhez igazítható működésben.

Negatívuma, hogy csak néhány formátumban lehet elmenteni a végeredményt, ez nem túl nagy probléma mivel azok igen népszerűek ez a későbbi felhasználásukat teszi egyszerűbbé. A hangfelvevő tökéletes választás otthoni felhasználási célokra, illetve saját projektek létrehozásához ahol saját ilyen módszerrel létrehozott audió tartalomra is szükség lesz.

Megfelelőjeként az Easy audio mixer használható, vagy a Max Recorder ez sokkal több formátumot támogat mint eltárolható fájlkiterjesztés.

A Moo0 Hangrögzítő egy Magyar nyelven használható MP3, WAV formátumot támogató felvevő program ami több különleges szűrőt is tartalmaz. Skinezhető a felület, áttetszőség, zajszűrők profil szerint csak hogy néhány érdekes eszközről tegyünk említést.

Moo0 Hangrögzítő

Moo0 Hangrögzítő Összefoglaló:

 • multimédiás alkalmazás
 • hangfelvevő program
 • MP3, WAV kodek támogatás
 • zajszűrő funkció
 • rengeteg speciális beállítás
 • minőségbéli konfigurációk
 • gyorsbillentyű támogatás
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Moo0 Hangrögzítő
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MP3 Skype Recorder 6.1.52020-10-29 MP3 Skype Recorder 6.1.5 (0)
  Az MP3 Skype Recorder egy könnyen kezelhető hangfelvevő szoftver, amivel a szóban forgó program által kezelt beszélgetések […]
 • Kdenlive 24.05.22024-07-09 Kdenlive 24.05.2 (0)
  A Kdenlive egy ingyenes nem lineáris videó szerkesztő program ami rengeteg modern, kiváló szerkesztő funkcióval használható. A Free […]
 • Kdenlive Portable 24.05.22024-07-09 Kdenlive Portable 24.05.2 (0)
  A Kdenlive Portable egy hordozható nem lineáris videó szerkesztő szoftver ami szinte minden olyan szerkesztő kiegészítőt tartalmaz […]
 • Translatium 45.0.0.02024-07-06 Translatium 45.0.0.0 (0)
  A Translatium egy nagyszerű szövegfordító App ami szövegfelolvasó, hangrögzítő funkciót is tartalmaz. Szinonimákkal választhatjuk ki […]
 • Shotcut 24.06.262024-06-28 Shotcut 24.06.26 (0)
  A Shotcut megoldásával maximálisan kihasználhatjuk a Videószerkesztési feladatainkat, a fájljainkat effektekkel is szerkeszthetjük, […]

Szólj hozzá