Max Recorder 2.006

A Max Recorder nevű programmal rögzítheted a háttérben zajló hangfolyamatokat akár teljesen automatikusan. Az alábbi Free alkalmazás rengeteg egyedi beállítást szolgáltat, választható minőség, formátum.

Nem csak képlopások illetve videó felvételek készítésére lehet szükségünk, lehetnek olyan szituációk, amikor egyszerűen csak hanganyagokat szeretnénk kinyerni adott folyamatból.

Pontosan erre a feladatra képes a szóban forgó szoftver, vagyis a Max Recorder. Egy rövid telepítési folyamat után megadható a számára hogy folyamatosan monitorozza a háttérben zajló eseményeket és ha hanggal járó tevékenység kezdődik azonnal indítsa el a felvételt.

Azok a felhasználók, akik tartanak a bonyolult beállításoktól jó hírrel kell hogy szolgáljunk, nem túl sokat tartalmaz igaz, azt sajnos csak Angol nyelven, némi ismerkedés útján már ez sem jelenthet akadályt.

Néhány alapvető de nélkülözhetetlen konfigurációt azért szolgáltat a Max Recorder, meghatározható a minőség, a hangcsatorna és egyéb fontos jellemző.

Maga a szoftver inkább azok számára megfelelő megoldás akik az azonnali lehetőségek hívei, illetve nem igényelnek egyéb speciális lehetőségeket. Pillanatképek készítéséhez inkább a PicPick megoldására van szükséged, ami egy beépített képszerkesztőt is tartalmaz.

Összességében nézve a Max Recorder a lehető legegyszerűbb módját szolgáltatja annak, hogy meg tudd örökíteni a számítógépeden történő audió eseményeket. 

Max Recorder Összefoglaló, tulajdonságok:

Max Recorder

 

 • Egyszerű hanglopások, felvételek készítése
 • könnyű használat
 • egyetlen kattintással indítható, leállítható
 • időzíthető futás
 • választható minőség
 • Ingyenesen funkciókorlátozással vehető igénybe ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.maxrecorder.com/

 

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Max Recorder
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
4 694,03 HUF DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MP3 Skype Recorder 4.462018-10-06 MP3 Skype Recorder 4.46 (0)
  Az MP3 Skype Recorder egy könnyen kezelhető hangfelvevő szoftver, amivel a szóban forgó program által kezelt beszélgetések […]
 • Steady Recorder 3.22015-09-14 Steady Recorder 3.2 (0)
  A Steady Recorder segítségével hangfelvételeket tudsz készíteni a számítógépen zajló eseményekről. Egyszerűen használható, minimális […]
 • Screen Recorder 2.1.1502.2012016-08-14 Screen Recorder 2.1.1502.201 (0)
  A Screen Recorder egy egyszerűen használható videó felvevő alkalmazás, amivel az asztalodon zajló eseményeket AVI fájlformátumban […]
 • IceCream Screen Recorder 5.882018-09-28 IceCream Screen Recorder 5.88 (0)
  Az IceCream Screen Recorder egy videó, illetve képlopó szoftver amivel rugalmasan és széleskörűen tudod rögzíteni az asztali […]
 • aTube Catcher 3.8.96182018-09-30 aTube Catcher 3.8.9618 (0)
  Az aTube Catcher egyetlen felületen képes weboldalakon található multimédiás tartalmak felkutatására, letöltésére és azok közvetlen […]