Képlopók

MP3 Skype Recorder 6.1.5

Az MP3 Skype Recorder egy könnyen kezelhető hangfelvevő szoftver, amivel a szóban forgó program által kezelt beszélgetések rögzíthetőek egyszerűen. Az alábbi Free alkalmazás lehetőséget biztosít arra, hogy minőséget válassz, illetve azt hogy mono, illetve sztereó módban akarod ezt végrehajtani. Profi hanglopó.

Ha a szóban forgó talán a legnépszerűbbnek tekinthető videótelefonálásra alkalmas programot, vagyis a Skype-ot használod, talán benned is felmerült már hogy miként lehetne egy adott beszélgetést rögzíteni, felvenni. Mostantól nincs szükség arra hogy tovább keress, hisz itt az egyik legjobb és leghatékonyabb szoftver, vagyis az MP3 Skype Recorder. Funkcionálisan túl sok extrát nem tartalmaz, de ami ennek megvalósításához szükséges lehet az felfedezhető benne.

Maga a program, az MP3 Skype Recorder telepítése valóban gyorsan és pillanatok alatt megvalósítható, ami után automatikusan hozzáadja magát a Startup elemeihez, természetesen ez magán a kezelőfelületen módosítható. Egy igen áttekinthető felhasználói felület jellemzi, ahol néhány beállítást a felhasználó igényeihez lehet igazítani.

MP3 Skype Recorder – Hangfelvételek létrehozása

Többek között az MP3 Skype Recorder lehetővé teszi, hogy egyéni minőséget válassz, ezt a bitráta értékeinek a megváltoztatásával lehet elérni. Értelemszerűen az alacsonyabb érték rosszabb kimeneti minőséget jelent. Az egyéb lehetőségek részeként, Mono, illetve sztereó mód is kézzel választható ki. Mint az alkalmazás neve is sugallja, a szoftver MP3 formátumban tud menteni. Az MP3 Skype Recorder kezelőfelületén közvetlenül megnyitható az a mappa ahová az elmentésre kerül, ez azért is hasznos mivel később nem kell az időt azzal pazarolni, hogy azt megtaláljuk.

Ha csak esetenként szeretnél hangfelvételeket készíteni az MP3 Skype Recorder-el, egy adott beszélgetésről, amit a Skype segítségével bonyolítasz, akkor javasolt, hogy a beállításoknál vedd ki a pipát a „Start automatically” elem elől.

Az alkalmazás úgy lett megtervezve, hogy automatikusan képes felhasználói beavatkozás nélkül hangot felvenni, és elmenteni, ezen funkciója természetesen szintén bármikor megállítható, vagy szüneteltethető. Hangfelvevő funkciót szolgáltat még az Audacity, illetve a Max Recorder Igaz ők inkább általánosabb feladatokat támogatnak. célspecifikus megfelelőjeként a TalkHelper Free Skype Recorder a megfelelő választás.

Összességében nézve az MP3 Skype Recorder egy remek segédalkalmazás, hogy felvételeket tudj készíteni Skype beszélgetésekről MP3 formátumban. Kiválasztható a minőség, így későbbi utómunkálatokra nincs szükség. Könnyen kezelhető. Sajnos Magyar nyelven nem tud.

MP3 Skype Recorder képgaléria:

MP3 Skype Recorder

MP3 Skype Recorder összefoglaló:

 • Skype beszélgetések rögzítésére
 • hanglopó
 • hangfelvevő program
 • egyszerű kezelés
 • közvetlenül megnyitható a mentési mappa
 • automatikusan rögzít
 • MP3 formátum támogatás
 • választható bitráta, minőség
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Fejlesztői oldal: http://voipcallrecording.com/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MP3 Skype Recorder
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Max Recorder 2.0062015-11-07 Max Recorder 2.006 (0)
  A Max Recorder nevű programmal rögzítheted a háttérben zajló hangfolyamatokat akár teljesen automatikusan. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Simple Screen Recorder 1.3.02024-05-06 Simple Screen Recorder 1.3.0 (0)
  A Simple Screen Recorder egy magas bitráta értékekkel futtatható videó felvevő program amivel MKV kodek formátumba lehet a fájlokat […]
 • iTop Screen Recorder 4.6.0.1422024-04-30 iTop Screen Recorder 4.6.0.142 (0)
  Az iTop Screen Recorder egy szabadon beszerezhető, rengeteg különleges funkcióval rendelkező képlopó, videófelvevő program. A Free […]
 • Moo0 Hangrögzítő 1.492019-08-03 Moo0 Hangrögzítő 1.49 (0)
  A Moo0 Hangrögzítő egy több választható audió formátumban is használható hangfelvevő program, amely több különleges funkcióval is […]
 • Steady Recorder 3.22015-09-14 Steady Recorder 3.2 (0)
  A Steady Recorder segítségével hangfelvételeket tudsz készíteni a számítógépen zajló eseményekről. Egyszerűen használható, minimális […]

Szólj hozzá