TalkHelper Free Skype Recorder 1.5.3

A TalkHelper Free Skype Recorder egy hangfelvevő, illetve videófelvevő szoftver amivel a szóban forgó alkalmazás által bonyolított beszélgetések rögzíthetőek. Ez a Free alkalmazás automatikusan integrálódik a rendszerbe. MP3, illetve WAV formátumot támogat.

Ha videótelefonálásról van szó, és a te alapértelmezett programod a Skype, felmerül egy olyan speciális igény, hogy az ott bonyolított beszélgetéseket meg szeretnéd örökíteni, akkor szükséged lesz egy megfelelő segédszoftverre. Ingyenes megoldásként a TalkHelper Free Skype Recorder a megfelelő megoldás.

A szoftver igen gyorsan telepíthető, van néhány alapvető konfiguráció amit itt meg lehet tenni, többek között kiválasztató az alapértelmezett telepítési mappa, illetve az is megadható neki hogy hozzon e létre ikont az asztalon.

A TalkHelper Free Skype Recorder első indulását követően automatikusan megnyitja a Skype-ot ahol a felületén engedélyezni kell, hogy együtt működhessen vele. Természetesen ez csak egyetlen kattintásból áll.

Áttekintés, funkciók:

A funkcióját tekintve ideális, hogy fel tudd venni teljesen automatikusan a videóbeszélgetéseket, videó, vagy akár audió formájában, itt két alapvető formátumot támogat, az MP3, illetve a VAW. Előnynek tekinthető az egyszerű használat, ami mindenképp hátrány, hogy kizárólag a telepítés történik Magyar nyelven a használata során már ettől az opciótól elesünk.

A TalkHelper Free Skype Recorder kezelőfelülete igen egyszerű, kizárólag a szóban forgó feladatsorra összpontosít, ami inkább azért lehet hasznos mivel nem fog túl sok problémát okozni a kezdőknek, első kipróbálóinak.

A beállítások panelon számos egyedi konfigurációt lehet eszközölni, meg lehet a számára határozni, hogy mi legyen az alapértelmezett mentési mappa, így könnyebben megtalálható a végeredmény, ezt külön lehet megtenni audió, illetve videó adatfolyamok esetén. Itt van még továbbá arra mód, hogy megválaszd azt a formátumot amivel szeretnél dolgozni, sajnos nem túl nagy a kínálat, de ezeket később valamilyen dekódoló programmal át lehet alakítani ha ez nem volna elégséges. Ha kevésnek találnád a szolgáltatását, kipróbálhatod az MP3 Skype Recorder megfelelőjét is.

Összességében nézve a TalkHelper Free Skype Recorder egy megfelelő szoftver, hogy felvételeket tudj készíteni a Skype beszélgetésekről, amit videó, vagy hang formájában tehetsz meg.

TalkHelper Free Skype Recorder

TalkHelper Free Skype Recorder összefoglaló:

 • Skype beszélgetés felvevő program (hangfelvevő)
 • videó, vagy audió adatfolyam támogatás
 • MP3, WAV formátum
 • változtatható mentési hely
 • könnyű kezelhetőség
 • nem igényel különösebb szakértelmet a használata
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Fejlesztői oldal: http://www.talkhelper.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TalkHelper Free Skype Recorder
Platform
Windows
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MP3 Skype Recorder 4.352017-10-09 MP3 Skype Recorder 4.35 (0)
  Az MP3 Skype Recorder egy könnyen kezelhető hangfelvevő szoftver, amivel a szóban forgó program által kezelt beszélgetések […]
 • CrossDJ Free 2.5.02013-09-18 CrossDJ Free 2.5.0 (0)
  Ingyenes, könnyen kezelhető mixelő szoftver amivel saját zenei állományokat hozhatunk létre különálló tartalmak felhasználásával. A […]
 • Mp3tag Portable 2.89a2018-07-13 Mp3tag Portable 2.89a (0)
  Az Mp3tag Portable egy szabadon felhasználható zenei fájlokhoz tervezett segédprogram. Vele a Metaadat információk szerkeszthetőek, […]
 • Steady Recorder 3.22015-09-14 Steady Recorder 3.2 (0)
  A Steady Recorder segítségével hangfelvételeket tudsz készíteni a számítógépen zajló eseményekről. Egyszerűen használható, minimális […]
 • CDex 2.062018-06-26 CDex 2.06 (0)
  A CDex egy multimédiás tartalmak rippelésére ideális eszköz ami tud közvetlenül konvertálni is. Az alábbi Free alkalmazás beépített […]