moo0.com DEVELOPER - szoftHub.hu

moo0.com DEV.

 • A Moo0 Disk Cleaner, vagyis Magyar nyelven a Moo0 lemeztisztító, egy roppant egyszerűre tervezett karbantartó alkalmazás, amivel akár egyetlen kattintással lehet tisztítani a merevlemezt. A Free alkalmazás felületét skinezhetjük, támogatja a böngészőket, internetes gyorsítótárakat, Windows átmeneti Temp mappákat, ideiglenes napló fájlokat, akár hely felszabadítás céljából.

  Moo0 Disk Cleaner 1.25

  A Moo0 Disk Cleaner, vagyis Magyar nyelven a Moo0 lemeztisztító, egy roppant egyszerűre tervezett karbantartó alkalmazás, amivel akár egyetlen kattintással lehet tisztítani a merevlemezt. A Free alkalmazás felületét skinezhetjük, támogatja a böngészőket, internetes gyorsítótárakat, Windows átmeneti Temp mappákat, ideiglenes napló fájlokat, akár hely felszabadítás céljából.

  olvasd tovább...

 • A Moo0 Hangrögzítő egy több választható audió formátumban is használható hangfelvevő program, amely több különleges funkcióval is rendelkezik. Ilyen a speciális szűrők amivel akár a háttérzajok is kiszűrhetőek a felvételből. A szoftver MP3, illetve WAV formátumban tudja azt eltárolni. Free alkalmazás. Választható minőségben. Magyar nyelv.

  Moo0 Hangrögzítő 1.49

  A Moo0 Hangrögzítő egy több választható audió formátumban is használható hangfelvevő program, amely több különleges funkcióval is rendelkezik. Ilyen a speciális szűrők amivel akár a háttérzajok is kiszűrhetőek a felvételből. A szoftver MP3, illetve WAV formátumban tudja azt eltárolni. Free alkalmazás. Választható minőségben. Magyar nyelv.

  olvasd tovább...

 • A Moo0 Image Resizer egy teljesen ingyenes képszerkesztő program amivel fotókat lehet átméretezni a számunkra megfelelő tulajdonságok szerint. A Moo0 kép átméretező képpontban, illetve százalékosan is támogatja a paraméterezést, egyszerre több, vagyis kötegelten kezelhetőek a fotók. A Magyar nyelvű Free alkalmazás az egyik legjobb megoldás ha egyszerre több képet kell ( JPG, GIF, PNG, BMP ) módosítani.

  Moo0 Image Resizer 1.24

  A Moo0 Image Resizer egy teljesen ingyenes képszerkesztő program amivel fotókat lehet átméretezni a számunkra megfelelő tulajdonságok szerint. A Moo0 kép átméretező képpontban, illetve százalékosan is támogatja a paraméterezést, egyszerre több, vagyis kötegelten kezelhetőek a fotók. A Magyar nyelvű Free alkalmazás az egyik legjobb megoldás ha egyszerre több képet kell ( JPG, GIF, PNG, BMP ) módosítani.

  olvasd tovább...

 • A Moo0 Disk Cleaner Portable egy igen sokrétű karbantartó szoftver amivel a merevlemezen felhalmozódott fölösleges fájlok távolíthatóak el néhány egyszerű lépésben. Nem kell installálni, Magyar nyelv, egyszerű használat, széleskörűség jellemzi. A böngészőkhöz, illetve egyéb telepített programokhoz is megfelel. Free alkalmazás.

  Moo0 Disk Cleaner Portable 1.24

  A Moo0 Disk Cleaner Portable egy igen sokrétű karbantartó szoftver amivel a merevlemezen felhalmozódott fölösleges fájlok távolíthatóak el néhány egyszerű lépésben. Nem kell installálni, Magyar nyelv, egyszerű használat, széleskörűség jellemzi. A böngészőkhöz, illetve egyéb telepített programokhoz is megfelel. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A Moo0 Video Converter nevű dekódoló mindenessel DivX, ASF, AVI, FLV, MOV, MPG, OGV, VOB, WMV formátumban is tudsz multimédiás fájlokat konvertálni több közkedvelt kimenetbe. A Magyar nyelvű, Ingyenes, Free alkalmazással néhány egyszerűbb videó kimeneti jellemző testre szabási opció is elvégezhető, minőség választható, újra méretezhető, képkockánkénti jellemzők adhatóak meg.

  Moo0 Video Converter 1.22

  A Moo0 Video Converter nevű dekódoló mindenessel DivX, ASF, AVI, FLV, MOV, MPG, OGV, VOB, WMV formátumban is tudsz multimédiás fájlokat konvertálni több közkedvelt kimenetbe. A Magyar nyelvű, Ingyenes, Free alkalmazással néhány egyszerűbb videó kimeneti jellemző testre szabási opció is elvégezhető, minőség választható, újra méretezhető, képkockánkénti jellemzők adhatóak meg.

  olvasd tovább...