Moo0 Disk Cleaner Portable 1.24

A Moo0 Disk Cleaner Portable egy igen sokrétű karbantartó szoftver amivel a merevlemezen felhalmozódott fölösleges fájlok távolíthatóak el néhány egyszerű lépésben. Nem kell installálni, Magyar nyelv, egyszerű használat, széleskörűség jellemzi. A böngészőkhöz, illetve egyéb telepített programokhoz is megfelel. Free alkalmazás.

Az ingyenesen használható szoftver segítségével mód van arra hogy néhány egyszerű lépésben tudj a géped teljesítményén javítani, ehhez egy igen alapvető eszközkészletet biztosít amivel az akár néhány kattintással elvégezhető. A Moo0 Disk Cleaner Portable annyiban tér el a hagyományos kiadásától, hogy nem kell installálni.

A Moo0 Disk Cleaner Portable letöltése után a szoftver egy mappában van, azt ki kell bontani majd azonnal el is indítható a karbantartó. Az érdekessége, hogy manuálisan választható ki hogy milyen tartalmakat keressen meg a számítógép merevlemezén és hogy mit távolítson el. A fő felhasználói felületen választható ki, itt a böngészők, az átmeneti tároló mappák, néhány telepített alkalmazás munkafolyamat előzményei távolíthatóak el.

A Moo0 Disk Cleaner Portable manuális beállításánál azokat kell kijelölni amikre nincs szükség. Meg tudja jeleníteni, hogy mennyi hely szabadul fel ha használtuk a szoftvert, illetve hogy mennyi fölösleges fájl van. A skinezhetőségen kívül néhány plusz beállítás is elérhető, ilyen a betűméret, illetve az átláthatóság mértéke, ezzel kinézetben konfigurálható. A szoftverrel profin kereshetőek meg, illetve távolíthatóak el a Windows, illetve a telepített alkalmazásaid Temp mappájában található fölösleges tartalmak. Ezt akár helyfelszabadításra is fel lehet használni. Ennek a mértéke a PC használatától függ, vagyis hogy mennyi fölösleges tartalom gyűlt össze. Rendszeres használatra telepíthető kiadásban is beszerezhető.

Mivel nem kell telepíteni, több előnyös tulajdonságot is fel lehet mellette hozni, ilyen a több gépen való használat lehetősége, dinamikusabb megtervezés, rendszerezettebb használat.

A programhoz hasonló megoldás a KCleaner, azt privát tisztítási feladatokra lehet felhasználni, Ha egy korszerű szoftvert szeretnél használni karbantartásra a Wise Care 365 választható, ami az egyik legprofibb funkciófelszereltséggel rendelkezik.

A Moo0 Disk Cleaner Portable egy telepítés nélkül használható karbantartó program amivel manuálisan, megfelelő konfiguráció kiválasztása szerint lehet kipucolni a Windows rendszert a már fölöslegessé vált fájloktól. A böngészőkhöz, az átmeneti tároló mappákhoz lehet használni.

Moo0 Disk Cleaner Portable

Moo0 Disk Cleaner Portable Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Moo0 Disk Cleaner Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Moo0 Disk Cleaner 1.242019-07-11 Moo0 Disk Cleaner 1.24 (0)
  A Moo0 Disk Cleaner, vagyis Magyar nyelven a Moo0 lemeztisztító, egy roppant egyszerűre tervezett karbantartó alkalmazás, amivel akár […]
 • Cleanmgr+ 1.3.7.11702021-01-08 Cleanmgr+ 1.3.7.1170 (0)
  A Cleanmgr+ egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver, néhány kattintással távolíthatóak el a Windows használata során […]
 • Clever Privacy Cleaner Free 8.82020-12-09 Clever Privacy Cleaner Free 8.8 (0)
  A Clever Privacy Cleaner Free egy adatvédelmi megközelítésből használható privát karbantartó szoftver amivel optimalizálható a […]
 • 4Free Disk Cleaner 3.82016-11-04 4Free Disk Cleaner 3.8 (0)
  A 4Free Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó szoftver, amivel takarítani tudod a merevlemezen felhalmozódott […]
 • Advanced Disk Cleaner 6.32016-09-29 Advanced Disk Cleaner 6.3 (0)
  Az Advanced Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó szoftver, amivel néhány kattintással tisztítható a merevlemez a […]