Blog

Moo0 Hangrögzítő – Ingyenes hangfelvevő program

Kiváló lehetőséget biztosít azoknak akik egy ingyenes, egyszerűen használható hangfelvevő programot keresnek amivel szinte bármilyen Windows tevékenység, vagy az ahhoz tartozó feladat rögzíthető audió formátumban. A Moo0 Hangrögzítő Audió szűrő funkcióval is rendelkezik.

Remek alternatíva a Magyar nyelven elérhető szoftverek között azoknak akik több választható kodek fájlkiterjesztésben szeretnék felvenni audió formátumban azt amit a Windows rendszeren futó számítógépükön csinálunk. A Moo0 Hangrögzítő ingyenes, több hasznos funkcióval is rendelkezik, ilyen a több speciális beállítás. A szoftver, a hangfelvevő program szűrőket is tartalmaz amivel adott audió tartományhoz tartozó zenei tartalomra lehet koncentrálni, ezek akár speciális projektekhez is hasznos tud lenni.

MP3, WAV hangfelvevő…

A szoftver MP3, WAV formátumban tud felvételeket készíteni, a fontosabb funkcióihoz gyorsbillentyűs parancsokat lehet hozzárendelni így a kívánt lehetőség egyszerűbben aktiválható. A profil azért lehet hasznos mivel sokkal korszerűbben lehet adott feladatra összpontosított projekteket létrehozni, csak a fontosabb opciók állnak rendelkezésre ezért egy remek választás akár kereskedelmi feladatokhoz.

Ha ki szeretnéd próbálni a hangfelvevő programot, azt innen szerezheted be. Ingyenes, Magyar nyelvű, több választható formátumban rögzít akár profilos paraméterekkel.

Moo0 Hangrögzítő – Hangfelvevő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Moo0 Hangrögzítő – Ingyenes hangfelvevő program
Szerző
Leírás
Ingyenes hang felvevő alkalmazás - Moo0 Hangrögzítő

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá