Videotelefonálásokat lehet a Callnote megoldásával felvennünk

A szoftver azoknak lehet fontos akik rendszeresen szoktak videotelefonálni, azt fel is szeretnék venni azért hogy azt később egy projektben használják. A Callnote megoldásának nem fontos hogy milyen videotelefonálásra kifejlesztett szoftverhez akarjuk használni, a támogatottsági listán az összes támogatott platform megtalálható, Viber, Skype, Facebook Messenger.

A multimédiás tartalom létrehozása után azt meg lehet osztani, az ahhoz létrehozott megosztható hivatkozást elküldhetjük az ismerőseinknek. Az alkalmazás futtatásakor előre beállítható, hogy mely videotelefonálási szolgáltatáshoz szeretnénk használni, az engedélyezhető, illetve tiltható. A program által elérhető feladatra bármikor szükség lehet így számos a feladatra felhasználható hasonló szoftver szerezhető be amik egy videotelefonálási platform esetén használható, ahhoz hozták létre. Az említett alkalmazás a Callnote viszont több esetén is használható, nem kell külön programokat használni, hogy az egyes szolgáltatások átjárhatóak legyenek, azt egy Windows alkalmazással lehet elvégeznünk.

Kényelmes hangfelvétel készítés

Sokkal kényelmesebben lehet hangfelvételeket készíteni a szoftverrel, azt meg is lehet osztani, a szabadon közzétett verzió funkció korlátozással használható, azt inkább otthoni felhasználási célokra érdemes választanunk. Innen szerezhető be a legfrissebb verzió.

Callnote – hangfelvevő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Videotelefonálásokat lehet a Callnote megoldásával felvennünk
Szerző
Leírás
A Callnote videotelefonáláshoz használható hangfelvevő program

Kapcsolódó szoftverek