Képlopók

Automatic Screenshotter 1.03.1

Az Automatic Screenshotter egy képernyőmentő program, amivel több népszerű formátumban is tudsz több szabály betartása mellett képlopásokat készíteni. Ez a Free alkalmazás nem csak hogy az egyszerű használhatóságra koncentrál, hanem az ezen a területen fontosnak tekinthető alapvető konfigurációs területekhez is biztosít hozzáférést. Menteni tud JPG, vagy PNG formátumban.

Ha egy kis méretű, csekély erőforrással bíró képlopó programot keresel, ami rugalmasan biztosítja annak a lehetőségét, hogy képernyőmentéseket tudj készíteni, akkor itt az Automatic Screenshotter. Ha nem szereznéd telepíteni, az Automatic Screenshotter hordozható változatban is beszerezhető.

Az alkalmazás letöltése után a pár kattintásból álló telepítés végeztével a tálcáról érhető el, ahol azonnal kezdeményezhető a Screenshot készítés. A program egyetlen hátránya, hogy Magyar nyelven nem tud, de mivel egyszerűen használható és komolyabb beállítást nem igényel, ezért mindenképp érdemes azok számára kipróbálni, akik ingyenes megoldást keresnek a szóban forgó feladathoz.

Az Automatic Screenshotter tényleges használatba vétele előtt lehetőség van, hogy áttekintsük az alapvető beállításokat, ezzel testre szabottabban, az adott felhasználó igényeihez igazítva lehet futtatni, természetesen ez nem kötelező. Itt kiválasztható, hogy milyen formátumban mentsen, igaz itt túl sok választás nem áll rendelkezésre, de a legnépszerűbbnek tekinthető képformátumok természetesen elérhetőek, PNG, JPG. Közvetlenül itt megválasztható a minőség, így csökkenteni lehet a végeredmény méretét, ez a célfelhasználási helytől függően jöhet jól.

Az egyéb opciói részeként késleltetni lehet a képlopást, meg lehet adni, hogy adott objektumot, teljes képernyőt akarsz e megörökíteni. Ha szükségét érzed, engedélyezheted neki, hogy az egérkurzort is rajtahagyja a fotón. Természetesen a Automatic Screenshotter támogatja, hogy egy előre megadott billentyűkombinációs parancs kiadásával lehessen aktiválni, ezt később magának a felhasználónak kell megadni.

Ha egy olyan képernyőmentések készítésére alkalmas szoftvert szeretnél, ami tartalmaz képszerkesztőt is, akkor választhatod a PicPick nevű alkalmazást, az oCam megoldása ideális videó felvételek készítéséhez.

Az Automatic Screenshotter egy ingyenes képlopó alkalmazás, amit akár billentyűkombinációkkal is vezérelhetsz, késleltetni is tud, több formátumban is tud menteni.

Automatic Screenshotter

Automatic Screenshotter összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Automatic Screenshotter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Automatic Screenshotter Portable 1.03.12016-01-10 Automatic Screenshotter Portable 1.03.1 (0)
  Az Automatic Screenshotter Portable egy telepítés nélkül használható képlopó program. A képernyőmentéseket kezdeményezni lehet […]
 • Lightscreen 2.42016-12-25 Lightscreen 2.4 (0)
  A Lightscreen egy egyszerűen kezelhető képlopások készítésére alkalmas program. Az alábbi Free alkalmazás, JPG, PNG, BMP formátumban […]
 • PicPick 7.2.82024-02-23 PicPick 7.2.8 (0)
   A PicPick egy professzionális képlopó program amely segítségével megörökíthetjük a monitorunkon zajló eseményeket. Felfedezhetünk […]
 • Screenshot Captor 4.36.22022-08-04 Screenshot Captor 4.36.2 (0)
  A Screenshot Captor képlopások kivitelezésére bevethető Free alkalmazás amivel pár kattintással elvégezhető a folyamat. Fotómegosztó […]
 • SnapAShot 4.32022-06-30 SnapAShot 4.3 (0)
  A SnapAShot egy egyszerűen használható képlopó program amivel JPG, PNG, GIF, TIF formátumban tudjuk eltárolni a fotót. A Free […]

Szólj hozzá