Képlopók

StyleCapture 1.2.1.0

A StyleCapture egy könnyen kezelhető képlopó szoftver, amivel az asztali tevékenység örökíthető meg. Ez a Free alkalmazás több screenshot készítési módot is biztosít, számos formátumba tud menteni, legyen az JPG, vagy PNG.

Ha épp egy olyan feladatot hajtasz végre a számítógépeden, amit meg szeretnél örökíteni kép formájában, fontos az egyszerűség és az azonnali használati mód, akkor próbáld ki a StyleCapture nevű képlopót.

A szoftver telepítése során megadható neki hogy hozzáadja e magát az automatikusan induló szoftverek listájához, továbbá létrehozzon e gyorsindító ikont az asztalon. Ezek inkább akkor lehetnek hasznosak, ha napi szinten használnád.

Képlopásra ideális program ami egyszerűen és azonnal vethető be hogy pillanatfelvételeket tudjunk azokról a folyamatokról készíteni ami éppen az asztalunkon zajlik. Csodát ne várjunk tőle, sok funkciót nem tartalmaz a StyleCapture, de a legalapvetőbb lehetőségek nagyon ügyesen össze lettek rakva és remekül működnek. Az installálása után egy egyszerű felhasználói felület fogad minket ahol a legfontosabb funkciók érthetően lettek elhelyezve. Képlopást készíthetünk a teljes asztali környezetről, adott területről, vagy az aktív ablakról. Megadható a mentés helye, sőt még az is hogy milyen formátumot szeretnénk használni, itt meglepően sok kimenetet támogat, többek között: JPG, PNG, TIFF, BMP, TGA, ICO, ettől természetesen sokkal többet ismer ezek csak a népszerűbbek. Támogatja annak a lehetőségét hogy képszerkesztő programokkal társítsuk. Maga a munkafolyamat kezdeményezését a StyleCapture felületén található gyorsindító gombok lenyomásával lehet kezdeményezni, azok aktiválásával azonnal megtörténik a rá bízott feladat.

Sajnos a StyleCapture Magyar nyelven nem tud, csak a telepítés idejére van erre mód hogy azt igénybe vegyük, de ez talán nem is annyira probléma hisz felhasználóbarát elrendezéssel bír.

Ha a StyleCapture által kínált lehetőségek kevésnek bizonyulnak, többre van szükséged, kipróbálhatod a PicPick megoldását, vagy a  Screenshot Captor-t. Ha billentyűkombinációkat is igényelsz, akkor a DuckLink Screen Capture a te szoftvered.

Összességében a StyleCapture egy könnyed azonnali lehetőségeket biztosító képlopó szoftver, ami felépítésben inkább az egyszerűséget tartja szem előtt. Kis erőforrás mellett vehető igénybe. 

StyleCapture

StyleCapture összefoglaló:

 • Előre definiált területekről történő képlopások

 • társítási lehetőségek

 • Angol nyelv

 • megadható a mentés helye illetve a formátum

 • egyszerű felület

 • Teljes verziós változat ( Freeware )

 • Hivatalos oldal: http://hornil.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
StyleCapture
Platform
Windows 7 /8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PicPick 7.2.82024-02-23 PicPick 7.2.8 (0)
   A PicPick egy professzionális képlopó program amely segítségével megörökíthetjük a monitorunkon zajló eseményeket. Felfedezhetünk […]
 • Screenshot Captor 4.36.22022-08-04 Screenshot Captor 4.36.2 (0)
  A Screenshot Captor képlopások kivitelezésére bevethető Free alkalmazás amivel pár kattintással elvégezhető a folyamat. Fotómegosztó […]
 • SnapAShot 4.32022-06-30 SnapAShot 4.3 (0)
  A SnapAShot egy egyszerűen használható képlopó program amivel JPG, PNG, GIF, TIF formátumban tudjuk eltárolni a fotót. A Free […]
 • Lightscreen Portable 2.32016-12-26 Lightscreen Portable 2.3 (0)
  A Lightscreen Portable egy telepítést egyáltalán nem igénylő képernyőmentések készítésére alkalmas program. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Lightscreen 2.42016-12-25 Lightscreen 2.4 (0)
  A Lightscreen egy egyszerűen kezelhető képlopások készítésére alkalmas program. Az alábbi Free alkalmazás, JPG, PNG, BMP formátumban […]

Szólj hozzá