Donationcoder.com termékek - SzoftHub.hu

Donationcoder.com

 • A Screenshot Captor képlopások kivitelezésére bevethető Free alkalmazás amivel pár kattintással elvégezhető a folyamat. Fotómegosztó funkcióval, továbbá fotószerkesztő lehetőségekkel is el van látva. PNG, illetve JPEG támogatással. Gyorsbillentyűs parancsokkal lehet elindítani. 

  Screenshot Captor 4.36.2

  A Screenshot Captor képlopások kivitelezésére bevethető Free alkalmazás amivel pár kattintással elvégezhető a folyamat. Fotómegosztó funkcióval, továbbá fotószerkesztő lehetőségekkel is el van látva. PNG, illetve JPEG támogatással. Gyorsbillentyűs parancsokkal lehet elindítani. 

  olvasd tovább...

 • A Screenshot Captor Portable a hagyományos képlopási folyamatokon felül az elkészült fotó szerkesztésére is lehetőség van vele. Free alkalmazásként futtathatod. Ez a hordozható változata.

  Screenshot Captor Portable 4.36.2

  A Screenshot Captor Portable a hagyományos képlopási folyamatokon felül az elkészült fotó szerkesztésére is lehetőség van vele. Free alkalmazásként futtathatod. Ez a hordozható változata.

  olvasd tovább...

 • Az Automatic Screenshotter Portable egy telepítés nélkül használható képlopó program. A képernyőmentéseket kezdeményezni lehet billentyűkombinációkkal, vagy akár a tálcáról is aktiválható. Az igen kis erőforrással bíró program Free alkalmazásként vehető igénybe. Két fő mentési formátumot támogat, a JPG, illetve PNG kimenetet.

  Automatic Screenshotter Portable 1.03.1

  Az Automatic Screenshotter Portable egy telepítés nélkül használható képlopó program. A képernyőmentéseket kezdeményezni lehet billentyűkombinációkkal, vagy akár a tálcáról is aktiválható. Az igen kis erőforrással bíró program Free alkalmazásként vehető igénybe. Két fő mentési formátumot támogat, a JPG, illetve PNG kimenetet.

  olvasd tovább...

 • Az Automatic Screenshotter egy képernyőmentő program, amivel több népszerű formátumban is tudsz több szabály betartása mellett képlopásokat készíteni. Ez a Free alkalmazás nem csak hogy az egyszerű használhatóságra koncentrál, hanem az ezen a területen fontosnak tekinthető alapvető konfigurációs területekhez is biztosít hozzáférést. Menteni tud JPG, vagy PNG formátumban.

  Automatic Screenshotter 1.03.1

  Az Automatic Screenshotter egy képernyőmentő program, amivel több népszerű formátumban is tudsz több szabály betartása mellett képlopásokat készíteni. Ez a Free alkalmazás nem csak hogy az egyszerű használhatóságra koncentrál, hanem az ezen a területen fontosnak tekinthető alapvető konfigurációs területekhez is biztosít hozzáférést. Menteni tud JPG, vagy PNG formátumban.

  olvasd tovább...