Perfect Keyboard Free 8.3.7

A Perfect Keyboard Free egy remekül konfigurálható feladat ütemező program. A szoftver segít számos Windows tevékenységet automatizálni így kényelmesebben végezhetőek el. Ez a Free alkalmazás gyorsbillentyű programként is funkcionál. Automatizált egérgesztus feladatokhoz is ideális.

Az automatizált Windows feladatok ma már egyáltalán nem tekinthetőek újdonságnak. Számos Windows tevékenység van amit sokkal egyszerűbbé, egyben kényelmesebbé lehet tenni ezáltal. Ennek a végrehajtásához már csak egy célspecifikus szoftverre van szükség, ilyen a Perfect Keyboard Free. Ingyenesen használható.

A Perfect Keyboard Free Letöltését követően a szoftvert csak installálni kell majd az első indítását követően azonnal használható. Ezzel az ingyenes alkalmazással számos ma rendszeresen végrehajtott Windows feladatot végre lehet hajtani, humán erőforrás szimuláció formájában. Ezt több módszer szerinti konfiguráció figyelembe vétele mellett.

Ha van egy feladat amit vele szeretnél végrehajtani időzítetten, automatizáltan, csak annyit kell tenned, hogy az alkalmazás indítását követően a kezelőfelületén létrehozol egy új projektet, itt saját leírást fűzhetsz hozzá, kiválaszthatod, hogy miként végezze el az adott feladatot, ez lehet gyorsbillentyűs parancs, egérgesztusos vezérlés, vagy bármilyen ma népszerű Windows vezérlési módszer, ezt el lehet menteni, majd később ha szükséges visszatölthető.

A Perfect Keyboard Free nevű szoftver is támogatja, hogy egyszerre több feladatot is lehessen vele ütemezni, ha ez megtörtént, egy adott projektet szerkesztenél, módosítanál, a felkutatásukhoz egy beépített kereső funkciót is biztosít.

A Perfect Keyboard Free ideális hogy teljesen automatikusan tudj alkalmazásokat elindítani, majd azokat futtatni, konfigurálhatóság szempontjából mindenképp kiemelkedik az általános feladatokat biztosító feladat ütemezőktől.

Vele bármikor létrehozhatsz egyéni makrókat, azok a korábban említett rugalmasság mellett szabható testre.

A Perfect Keyboard Free prémium alternatívájaként választhatod a RoboTask nevű alkalmazást, ami szintén igen professzionális opciókkal kedveskedik minden felhasználói körnek. Sajnos sem a címben említett szoftver, sem pedig az alternatívája nem támogatja annak a lehetőségét, hogy honosított nyelven tudd futtatni.

A Perfect Keyboard Free egy ingyenes, speciális feladat ütemező program, amivel akár Windows alkalmazások automatikus futtatását lehet elvégezni, gyorsbillentyű, egérgesztus támogatással. Az általa összeállított időzített feladatokat akár egy projektben is el tudod menteni.

Perfect Keyboard Free

Perfect Keyboard Free összefoglaló:

 • Feladat ütemező program
 • gyorsbillentyű funkció támogatás
 • időzített folyamatok automatikus futtatásához
 • menthető beállítások
 • kezdőknek, haladóknak
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Perfect Keyboard Free
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Auto Shutdown 1.77.962020-04-27 Wise Auto Shutdown 1.77.96 (0)
  A Wise Auto Shutdown időzíthető feladatok végrehajtására ad a számodra lehetőséget, a legalapvetőbb és legfontosabb parancsokat […]
 • RoboTask 7.0.0.9302018-01-25 RoboTask 7.0.0.930 (0)
  A RoboTask egy igen hasznos Windows segédalkalmazás, amivel automatizált feladatokat tudsz végrehajtani. A szoftverrel nem csak […]
 • HTTP Downloader 1.0.4.52021-07-26 HTTP Downloader 1.0.4.5 (0)
  A HTTP Downloader egy profi letöltésvezérlő program amivel szinte bármilyen tartalom rengeteg kényelmi funkcióval tárolható el. A […]
 • Alternate Timer Portable 4.4602021-07-21 Alternate Timer Portable 4.460 (0)
  Az Alternate Timer Portable egy határidős feladatok menedzselésére létrehozott telepítést sem igénylő szoftver ami rengeteg hasznos […]
 • streamWriter 5.5.10.8062021-07-01 streamWriter 5.5.10.806 (0)
  A streamWriter Online rádióállomások felvételére használható ingyenes szoftver. Kategorizálási lehetőséget, automatikus figyelést, […]