DShutdown 178.128

A DShutdown ütemezhetően kikapcsolja, hibernálhatja, illetve indítja újra a számítógépet egyéni feladat konfiguráció készíthető, meghatározott projektekhez is használhatjuk. A Free alkalmazással helyi hálózaton, illetve akár távoli asztali kapcsolattal is leállíthatjuk a számítógépet, az elindított programjainkat is hibernálhatjuk. Programok automatikus futtatásához is ideális. Telepítés nélkül, az energiagazdálkodás szolgáltatás eléréséhez futtatható.

Időt tudunk megtakarítani egyéni munkafolyamatok futtatásakor, a programmal a számítógépet automatikusan le tudjuk állítani, illetve újraindíthatjuk. Hálózati, illetve akár távoli számítógépek leállításához is futtathatjuk. A DShutdown alkalmazások ütemezett leállításához is kiváló.

A DShutdown letöltése, a tömörített mappa kicsomagolása után sokkal kényelmesebben tudjuk a számítógépet leállítani, illetve újraindítani. Nem kell installálni.

A Programmal a konfigurált időintervallumban tudjuk a számítógépet hibernálni újraindítani. Különleges munkafolyamatok futtatásakor akár szoftverek leállítása után tudjuk a számítógépet hibernálni, illetve akár leállítani. A Hálózati adaptert idő, illetve egy adott hálózati sebesség esetén le tudjuk tiltani. A szoftverrel egy adott sávszélesség esetén is leállíthatjuk a Windows rendszert.

A Windows automatikus újraindításához, leállításához remek a DShutdown

A szoftver egy modern felhasználói felülettel futtatható, Programokat is megnyithatunk ütemezve, folyamatok, hálózaton elérhető számítógépek kezeléséhez is megfelel, egy művelet elvégezése után hibernálható a számítógép. Az eltárolt konfigurációt szerkeszthetjük, törölhetjük, sajátok hozhatóak létre, parancssori argumentumokkal is futtatható. A szoftverrel különb féle feladatokat is elvégezhetünk egy adott időpontban, szoftvereket indíthatunk el, illetve akár riasztásokat is meg lehet jeleníteni. A DShutdown az energiagazdálkodási séma konfigurálásához kiváló.

A Windows ütemezett leállításához az Alternate Shutdown remek, a PC hatékonyabb leállításának módját a PC Sleeper biztosítja.

A DShutdown az energiagazdálkodás eléréséhez futtatható, amivel ütemezetten tudjuk a számítógépet, szoftvereket leállítani hibernálni, illetve akár újraindítani. A program a hálózaton elérhető számítógépekhez, illetve távoli PC-khez is nagyszerű. Nem kell installálni.

DShutdown

DShutdown Összefoglaló:

 • Windows újraindításához, leállításához
 • szoftverek leállítása után a számítógép automatikus hibernálása
 • nem kell installálni
 • speciális műveletekhez is nagyszerű
 • A konfigurációt el tudjuk tárolni
 • szoftverek futtatásához, illetve leállításához
 • helyi hálózaton is futtatható
 • Windows távolról történő leállítása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://dimio.altervista.org/eng/
DShutdown letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
DShutdown
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • WinExit 1.02021-07-13 WinExit 1.0 (0)
  A WinExit egy telepítés nélkül használható energiagazdálkodási szolgáltatások gyorsabb eléréséhez használható eszköz. A Free […]
 • Wise Auto Shutdown 2.0.5.1062023-11-02 Wise Auto Shutdown 2.0.5.106 (0)
  A Wise Auto Shutdown időzíthető feladatok végrehajtására ad a számodra lehetőséget, a legalapvetőbb és legfontosabb parancsokat […]
 • TaskExplorer 1.5.32023-10-20 TaskExplorer 1.5.3 (0)
  A TaskExplorer egy korszerű, haladó ismertetekkel rendelkező felhasználók számára nagyszerű feladatkezelő. A Free alkalmazással […]
 • AutoOff 4.242022-11-23 AutoOff 4.24 (0)
  Az AutoOff egy időzíthető Windows konfiguráló megoldás amivel a gyakrabb Windows futtatók tudják a számítógép energiagazdálkodási […]
 • ForOffPC 3.02020-12-20 ForOffPC 3.0 (0)
  A ForOffPC egy Windows konfiguráló szoftver amivel az energiagazdálkodási beállításokat lehet sokkal hatékonyabban módosítanunk. A […]