PC kikapcsoló program - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

PC kikapcsoló program

 • A Remote Computer Manager egy távoli asztali hálózati kapcsolatok létrehozásához futtatható program. A szoftver az összes hálózati protokoll esetén képes távoli gépekhez, szerverekhez kapcsolódni, illetve az ott lényegesebb feladatokhoz szükséges szolgáltatásokhoz hozzáférni. A szoftvert karbantartás, a gép kikapcsolása, újraindítása, hibernálás, képernyőlopás, időszinkronizálás, folyamatkezelő, fájlkezelő indításához is használhatjuk.

  Remote Computer Manager 6.4.0

  A Remote Computer Manager egy távoli asztali hálózati kapcsolatok létrehozásához futtatható program. A szoftver az összes hálózati protokoll esetén képes távoli gépekhez, szerverekhez kapcsolódni, illetve az ott lényegesebb feladatokhoz szükséges szolgáltatásokhoz hozzáférni. A szoftvert karbantartás, a gép kikapcsolása, újraindítása, hibernálás, képernyőlopás, időszinkronizálás, folyamatkezelő, fájlkezelő indításához is használhatjuk.

  olvasd tovább...

 • A WinExit egy telepítés nélkül használható energiagazdálkodási szolgáltatások gyorsabb eléréséhez használható eszköz. A Free alkalmazással időzíteni tudjuk a Windows leállítását, hibernálás, kikapcsolás, illetve újraindítás funkciót.

  WinExit 1.0

  A WinExit egy telepítés nélkül használható energiagazdálkodási szolgáltatások gyorsabb eléréséhez használható eszköz. A Free alkalmazással időzíteni tudjuk a Windows leállítását, hibernálás, kikapcsolás, illetve újraindítás funkciót.

  olvasd tovább...

 • A ForOffPC egy Windows konfiguráló szoftver amivel az energiagazdálkodási beállításokat lehet sokkal hatékonyabban módosítanunk. A Free alkalmazással a számítógép energiagazdálkodási szolgáltatásához létrehozott funkciók akár előre kiválasztott időpontban való elérése lehetséges, időzítéssel indítható újra a PC, kikapcsolható, leállítható, kikapcsolható a monitor.

  ForOffPC 3.0

  A ForOffPC egy Windows konfiguráló szoftver amivel az energiagazdálkodási beállításokat lehet sokkal hatékonyabban módosítanunk. A Free alkalmazással a számítógép energiagazdálkodási szolgáltatásához létrehozott funkciók akár előre kiválasztott időpontban való elérése lehetséges, időzítéssel indítható újra a PC, kikapcsolható, leállítható, kikapcsolható a monitor.

  olvasd tovább...

 • A PC Sleeper egy speciális segédszoftver, amivel egyszerűen, időzített formában tudod a számítógépedet leállítani, újraindítani, kikapcsolni. Az alábbi Shutdown program igen hasznos lehet a hétköznapokban, nagyon egyszerű a használata. Free alkalmazás. Portable változat.

  PC Sleeper 2.0.21.0

  A PC Sleeper egy speciális segédszoftver, amivel egyszerűen, időzített formában tudod a számítógépedet leállítani, újraindítani, kikapcsolni. Az alábbi Shutdown program igen hasznos lehet a hétköznapokban, nagyon egyszerű a használata. Free alkalmazás. Portable változat.

  olvasd tovább...