TaskExplorer 1.4.0

A TaskExplorer egy korszerű, haladó ismertetekkel rendelkező felhasználók számára használható feladatkezelő. A Free alkalmazással minden lényegesebb rendszer információt megtudhatunk a háttérben futó folyamatokról, hálózati kapcsolatokról. A szoftver Handler, DLL, Modul egyéni kereső funkciót is tartalmaz. Hálózati kapcsolatok, illetve a Processzor, videó kártya jellemzőiről rengeteg extra információt tud kilistázni. A futó processek kilistázásához is használható. Kikapcsolható, újraindítható, hibernálható a PC.

A szoftver egy ingyenesen használható rendszer informáló program amivel akár le tudjuk cserélni az operációs rendszer integrált feladatkezelő szolgáltatását. A TaskExplorer rengeteg extra funkcióval tervezett eszköz. A TaskExplorer hordozható kiadásban is beszerezhető.

A TaskExplorer letöltése, illetve a telepítése, a futtatása után egy rengeteg extra funkcióval tervezett indítófelületen lehet azokat a processeket kilistázni amik a háttérben a Windows rendszerrel egy adott időben elindultak. A szoftver rendszer információkat biztosít a processzor, a videó kártya, a telepített szoftverek erőforrás tulajdonságairól grafikai módszerrel, amivel valós időben lehet minden szükséges információt definiálnunk. A hálózati kapcsolatokra jellemző paramétereket is tud megjeleníteni ami akár TCP, UDP protokoll szerint lehetséges.

Folyamat rendszer informáló program a TaskExplorer

A program haladó ismeretekkel rendelkezők számára akár víruskeresési feladatokhoz is használható. Egy profi kereső funkcióval is rendelkezik ahol akár szűrő funkcióval lehet azokat a processeket felkutatni ami egy definiált munkafolyamatokhoz szükséges. Extra adatot, információt lehet azokról definiálni ahol akár DLL, Modul, Handler jellemzők szerint lehet a szükséges adatokat egyénileg kezelnünk. Rejtett processek felkutatásához is használhatjuk.

A TaskExplorer az operációs rendszer energiagazdálkodási szolgáltatás eszközének a kezeléshez is használható ahol a számítógép leállítható, kikapcsolható, újraindítható, hibernálható, kijelentkezhetünk.

Feladatkezelő program a Process Monitor, illetve az EF Process Manager amivel a háttérben futó folyamtokról lehet rengeteg rendszer információt, szűrőkkel kilistázni, illetve biztonsági adatokat készíteni.

A TaskExplorer egy haladó Windows kipróbálók számára létrehozott ingyenes feladat kezelő program amivel a hardverek írási, illetve adat olvasási jellemzőiről, a háttérben futó processekről, illetve a hálózati tevékenységekhez modern, egyéni rendszer informáló alkalmazás.

TaskExplorer

TaskExplorer Összefoglaló:

 • feladatkezelő program
 • hordozható kiadásban is beszerezhető
 • rendszer információk megtekintéséhez
 • haladó Windows futtatóknak
 • DLL, Modul, Handler jellemzők kezelése
 • process kereső funkció
 • az operációs rendszerrel elindult processek kilistázása
 • memóriahasználat, írás, olvasási sebesség információk
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/DavidXanatos/TaskExplorer


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
TaskExplorer
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TaskExplorer Portable 1.4.02021-10-08 TaskExplorer Portable 1.4.0 (0)
  A TaskExplorer Portable egy telepítés nélkül használható rendszer informáló a háttérben betöltődő Processek detektálásához. A Free […]
 • WinUtilities Process Security 15.742021-11-21 WinUtilities Process Security 15.74 (0)
  A WinUtilities Process Security egy rengeteg extra eszközzel létrehozott feladatkezelő program amivel kilistázhatjuk azokat a […]
 • GFXplorer 3.15.0.17422021-11-20 GFXplorer 3.15.0.1742 (0)
  A GFXplorer egy igen széleskörű lehetőségeket biztosító rendszer informáló szoftver, amivel adatokat jeleníthetsz meg a RAM, a videó […]
 • GFXplorer Portable 3.15.0.17422021-11-20 GFXplorer Portable 3.15.0.1742 (0)
  A GFXplorer Portable egy telepítést nem igénylő, kis méretű Rendszer informáló program. Az alábbi Free alkalmazással, megtudhatod a […]
 • TCPView 4.152021-10-09 TCPView 4.15 (0)
  A TCPView egy telepítés nélkül használható rendszer informáló program amivel a hálózati kapcsolatokról az azokhoz elérhető minden […]