Portable karbantartók

TaskExplorer Portable 1.5.5

A TaskExplorer Portable egy telepítés nélkül használható rendszer informáló a háttérben betöltődő Processek detektálásához. A Free alkalmazás a memória, a processzor, a HDD írási, illetve olvasási sebességéről is információkat tesz megtekinthetővé. A feladatkezelő szűrő funkciót, illetve rengeteg egyéni kilistázható módszerrel elérhető, amivel a Processek prioritás értékét is a szükséges paraméterekre lehet konfigurálnunk.

Az alkalmazás egy profi rendszer informáló amivel az összes Proccest, a Windows rendszerrel futó programot ki tudjuk kilistázni, a szükséges szoftverről lehet rengeteg információ szerezhető, ilyen a program fejlesztője, digitális aláírás, telepítési útvonal, illetve Registry érték. A TaskExplorer Portable hordozható változat.

A TaskExplorer Portable letöltése után a szoftver egy tömörített mappában található ami kell bontani majd a szoftvert csak futtatni kell rendszergazdai jogosultsággal. Installálható változatban is beszerezhető.

A szoftver egy dizájnos áttekinthető rendszerezett felhasználói felületen támogatja az összes Process kilistázásához lényegesebb funkciók elindítását, ahol azokról plusz adatokat szerethetünk csak az adott tartalmat ki kell választani. A szoftver több módszerrel támogatja, hogy az adatforgalmat milyen módszerrel jelenítse meg, a beállításoknál szűrő funkcióval lehet a szükséges adat lista nézetet engedélyezni, illetve eltávolítani azt amire nincs szükségünk.

A rendszer informáló egy extra funkció definícióval támogatja, hogy akár egy ismeretlen akár vírusfertőzést törölhessünk ami egy haladó felhasználónak kellhet.

A TaskExplorer Portable a programok prioritás értékeinek a módosítását is támogatja amivel azokat a konfigurálási lehetőségeket lehet elvégeznünk amivel egy adott munkafolyamatokhoz szükséges szolgáltatás megfelelő használatához az azok prioritás értékeinek a konfigurálásához szükséges. A program grafikus árbán jeleníti meg az operációs rendszerrel egyszerre elindult folyamatok aktuális erőforrás jellemzőit ahol akár a Processek prioritás tulajdonságainak a módosításához is egy kényelmes funkciót lehet használni.

Rendszer informáló alkalmazás az AnVir Task Manager Free Portable, a háttérben futó Processek kilistázáshoz használható telepítés nélkül a Process Hacker Portable.

A TaskExplorer Portable egy hordozható szoftverként futtatható rendszer informáló, feladatkezelő program amivel a z alkalmazások, illetve az azok használatához szükséges Processek listázhatóak ki. DLL, Handler, Process tartalmak modernebb kezeléséhez egy kereső eszközzel rendelkezik.

TaskExplorer Portable

TaskExplorer Portable Összefoglaló:

 • Rendszer informáló program
 • Feladatkezelő
 • nem kell installálni
 • Processek kilistázásához
 • TCP/IP információk támogatása
 • Process prioritás értékek konfigurálása
 • DLL, Handler kereső eszköz
 • szűrő funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/DavidXanatos/TaskExplorer
TaskExplorer Portable letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TaskExplorer Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Process Explorer Portable 17.062024-05-29 Process Explorer Portable 17.06 (0)
  A Process Explorer Portable egy installálás nélkül futtatható rendszer informáló program, a processekhez egy Virustotal klienst is […]
 • Zodiacon System Explorer 0.912022-08-26 Zodiacon System Explorer 0.91 (0)
  A Zodiacon System Explorer egy telepítés nélkül futtatható rendszer informáló amit a Windows rendszer feladatkezelő alternatívájaként […]
 • TaskExplorer 1.5.52024-05-04 TaskExplorer 1.5.5 (0)
  A TaskExplorer egy korszerű, haladó ismertetekkel rendelkező felhasználók számára nagyszerű feladatkezelő. A Free alkalmazással […]
 • System Explorer 7.1.02022-04-07 System Explorer 7.1.0 (0)
  A System Explorer segítségével nem csak hogy általános képet kapunk a Windows -al kapcsolatban de egy kis odafigyeléssel akár […]
 • WinUtilities Process Security 15.742021-11-21 WinUtilities Process Security 15.74 (0)
  A WinUtilities Process Security egy rengeteg extra eszközzel létrehozott feladatkezelő program amivel kilistázhatjuk azokat a […]

Szólj hozzá