TaskExplorer Portable 1.4.0

A TaskExplorer Portable egy telepítés nélkül használható rendszer informáló a háttérben betöltődő Processek detektálásához. A Free alkalmazás a memória, a processzor, a HDD írási, illetve olvasási sebességéről is információkat tesz megtekinthetővé. A feladatkezelő szűrő funkciót, illetve rengeteg egyéni kilistázható módszerrel elérhető, amivel a Processek prioritás értékét is a szükséges paraméterekre lehet konfigurálnunk.

Az alkalmazás egy profi rendszer informáló amivel az összes Proccest, a Windows rendszerrel futó programot ki tudjuk kilistázni, a szükséges szoftverről lehet rengeteg információ szerezhető, ilyen a program fejlesztője, digitális aláírás, telepítési útvonal, illetve Registry érték. A TaskExplorer Portable hordozható változat.

A TaskExplorer Portable letöltése után a szoftver egy tömörített mappában található ami kell bontani majd a szoftvert csak futtatni kell rendszergazdai jogosultsággal. Installálható változatban is beszerezhető.

A szoftver egy dizájnos áttekinthető rendszerezett felhasználói felületen támogatja az összes Process kilistázásához lényegesebb funkciók elindítását, ahol azokról plusz adatokat szerethetünk csak az adott tartalmat ki kell választani. A szoftver több módszerrel támogatja, hogy az adatforgalmat milyen módszerrel jelenítse meg, a beállításoknál szűrő funkcióval lehet a szükséges adat lista nézetet engedélyezni, illetve eltávolítani azt amire nincs szükségünk.

A rendszer informáló egy extra funkció definícióval támogatja, hogy akár egy ismeretlen akár vírusfertőzést törölhessünk ami egy haladó felhasználónak kellhet.

A TaskExplorer Portable a programok prioritás értékeinek a módosítását is támogatja amivel azokat a konfigurálási lehetőségeket lehet elvégeznünk amivel egy adott munkafolyamatokhoz szükséges szolgáltatás megfelelő használatához az azok prioritás értékeinek a konfigurálásához szükséges. A program grafikus árbán jeleníti meg az operációs rendszerrel egyszerre elindult folyamatok aktuális erőforrás jellemzőit ahol akár a Processek prioritás tulajdonságainak a módosításához is egy kényelmes funkciót lehet használni.

Rendszer informáló alkalmazás az AnVir Task Manager Free Portable, a háttérben futó Processek kilistázáshoz használható telepítés nélkül a Process Hacker Portable.

A TaskExplorer Portable egy hordozható szoftverként futtatható rendszer informáló, feladatkezelő program amivel a z alkalmazások, illetve az azok használatához szükséges Processek listázhatóak ki. DLL, Handler, Process tartalmak modernebb kezeléséhez egy kereső eszközzel rendelkezik.

TaskExplorer Portable

TaskExplorer Portable Összefoglaló:

 • Rendszer informáló program
 • Feladatkezelő
 • nem kell installálni
 • Processek kilistázásához
 • TCP/IP információk támogatása
 • Process prioritás értékek konfigurálása
 • DLL, Handler kereső eszköz
 • szűrő funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/DavidXanatos/TaskExplorer


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TaskExplorer Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • WinUtilities Process Security 15.742021-11-21 WinUtilities Process Security 15.74 (0)
  A WinUtilities Process Security egy rengeteg extra eszközzel létrehozott feladatkezelő program amivel kilistázhatjuk azokat a […]
 • TaskExplorer 1.4.02021-10-08 TaskExplorer 1.4.0 (0)
  A TaskExplorer egy korszerű, haladó ismertetekkel rendelkező felhasználók számára használható feladatkezelő. A Free alkalmazással […]
 • MyPC Remote Process Monitor 1.0.2.02016-11-01 MyPC Remote Process Monitor 1.0.2.0 (0)
  A MyPC Remote Process Monitor egy profi rendszerinformáló program amivel nyomon követheted a háttérben futó folyamatokat. Szükség […]
 • GFXplorer 3.15.0.17422021-11-20 GFXplorer 3.15.0.1742 (0)
  A GFXplorer egy igen széleskörű lehetőségeket biztosító rendszer informáló szoftver, amivel adatokat jeleníthetsz meg a RAM, a videó […]
 • GFXplorer Portable 3.15.0.17422021-11-20 GFXplorer Portable 3.15.0.1742 (0)
  A GFXplorer Portable egy telepítést nem igénylő, kis méretű Rendszer informáló program. Az alábbi Free alkalmazással, megtudhatod a […]