Portable karbantartók

Process Explorer Portable 17.06

A Process Explorer Portable egy installálás nélkül futtatható rendszer informáló program, a processekhez egy Virustotal klienst is biztosít. A Free alkalmazás a Windows rendszerrel egyszerre elindult folyamatok eléréséhez, szoftverekhez, a hálózati adatforgalomhoz optimális amivel akár egy kártékony folyamat is felkutatható, illetve törölhető. Konfigurálhatjuk a Processek prioritás jellemzőit. A szoftverrel az operációs rendszer kikapcsolható, leállítható, hibernálható egy modern energiagazdálkodási funkciókkal tervezett eszközzel futtathatjuk.

A Windows rendszer által használható feladatkezelő eszközét egy sokkal optimálisabb funkciókkal bíró rendszer informáló, Process kezelő programra tudjuk átcserélni amivel nem csak hogy megtudható, hogy milyen Processek futnak a számítógép indulásával egy adott időpontban, akár az ismeretlen folyamatokat le tudjuk állítani, illetve törölhetjük. A Process Explorer Portable rendszer informáló programmal az energiagazdálkodási szolgáltatás is elérhető.

A Process Explorer Portable letöltése után nem kell telepíteni. A rendszer információk megtekintéséhez ki kell választani, hogy a szoftver a rendeltetésszerű futtatásának az érdekében hová bontsa ki a szükséges tartalmakat.

A Processeket rengeteg módszerrel képes kilistázni amivel akár a szolgáltatások is megtekinthetőek, kilistázható a hálózati adatforgalom, illetve meg tudjuk a tartalmazó tárolóegységet nyitni. A szoftvert akár billentyűparancsokkal is futtathatjuk amivel le lehet állítani a Processeket, rendszer információkat jeleníthetünk meg, DLL fájlokat kereshetünk.

Egy kártékony, rejtett folyamat felkutatásához hatékony Vírustotal klienst is futtathatunk amivel akár egy Malware kártevőt is meg lehet keresni.

A szoftver egy hatékony kiegészítővel grafikus ábrán a processzor a virtuális memória, illetve a háttértárolók olvasási, illetve írási sebességét is meg tudja jeleníteni.

Rendszer informáló, illetve folyamat kezelő a TaskExplorer Portable amivel a Processek prioritás értékeit is lehet módosítani, installálás nélkül futtatható Process folyatok listázásához használható program a DtaskManager amivel leállíthatjuk, illetve hibernálhatjuk a gépet.

A Process Explorer Portable egy modern feladat, illetve Process kezelő program, nem kell installálni, amivel akár a folyamatok leállíthatóak, törölhetőek, megtekinthetjük, hogy egy adott feladatban milyen Registry értékek, illetve DLL tartalmak töltődnek be.

Process Explorer Portable

Process Explorer Portable Összefoglaló:

 • rendszer informáló program
 • nem kell telepíteni
 • Process kezelési feladatokhoz is futtatható
 • folyamatok leállítása, törlése
 • Vírustotal klienst is biztosít
 • hálózat rendszer adatok megtekintéséhez is hatékony
 • Process prioritás értékek módosításához
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://docs.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/process-explorer
Process Explorer Portable letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Process Explorer Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Zodiacon System Explorer 0.912022-08-26 Zodiacon System Explorer 0.91 (0)
  A Zodiacon System Explorer egy telepítés nélkül futtatható rendszer informáló amit a Windows rendszer feladatkezelő alternatívájaként […]
 • TaskExplorer Portable 1.5.52024-05-04 TaskExplorer Portable 1.5.5 (0)
  A TaskExplorer Portable egy telepítés nélkül használható rendszer informáló a háttérben betöltődő Processek detektálásához. A Free […]
 • System Explorer 7.1.02022-04-07 System Explorer 7.1.0 (0)
  A System Explorer segítségével nem csak hogy általános képet kapunk a Windows -al kapcsolatban de egy kis odafigyeléssel akár […]
 • TaskExplorer 1.5.52024-05-04 TaskExplorer 1.5.5 (0)
  A TaskExplorer egy korszerű, haladó ismertetekkel rendelkező felhasználók számára nagyszerű feladatkezelő. A Free alkalmazással […]
 • AutoOff 4.242022-11-23 AutoOff 4.24 (0)
  Az AutoOff egy időzíthető Windows konfiguráló megoldás amivel a gyakrabb Windows futtatók tudják a számítógép energiagazdálkodási […]

Szólj hozzá