PC Sleeper 2.0.21.0

A PC Sleeper egy speciális segédszoftver, amivel egyszerűen, időzített formában tudod a számítógépedet leállítani, újraindítani, kikapcsolni. Az alábbi Shutdown program igen hasznos lehet a hétköznapokban, nagyon egyszerű a használata. Free alkalmazás. Portable változat.

Igaz maga a Windows is lehetőséget biztosít arra hogy a számítógépedet le tudd állítani, de sajnos ahhoz hogy ezt automatizáltan, időzítetten tehesd meg ehhez külső segítségre, vagyis egy speciális segédalkalmazásra lesz szükség. Egy úgynevezett Shutdown programra. Szerencsére ma már rengeteg ilyen ingyenes szoftver érhető el, ilyen a PC Sleeper is. Nem kell telepíteni.

A PC Sleeper letöltését követően egy archívum fájlt kapsz, ezt csak ki kell csomagolni, majd az alkalmazást el kell indítani.

A szoftver szinte semmilyen beállítást nem tartalmaz, csak a legalapvetőbb, az adott feladathoz szükséges funkciók fedezhetőek fel rajta.

A PC Sleeper használatához csak annyit kell tenned, hogy az alkalmazást elindítod, majd megadod a számára azt az időpontot amikor újra szeretnéd indítani, leállítanád, esetleg hibernálnád a számítógépet. Ezt követően a szoftver által biztosított legördülő listáján ki lehet választani azt a funkciót amire szeretnéd használni, amiket korábban említettünk.

A „Start” parancs kiadását követően a program konfiguráltan várja azt az időpontot amikor el kell végeznie azt. Az alkalmazás egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik, ez szerencsére nem akkora probléma mivel nagyon egyszerű a használata.

A PC Sleeper megoldása az egyik legegyszerűbb lehetőséget biztosítja arra hogy a gépedet időzítetten tudd leállítani. Helyette választhatod még a Wise Auto Shutdown nevű alkalmazás, az esetében már több beállításhoz is hozzáférhetsz. Sőt hordozható változata is létezik. Az Auto Shutdown Free nem csak a szóban forgó feladatra használható fel, tartalmaz egy beépített fájlkezelő funkciót is. A Shutdown Timer nevű szoftvert is nagyon egyszerű konfigurálni.

A PC Sleeper egy ingyenes, nagyon egyszerűen használható, Portable program, amivel a Windows időzítetten leállítható, kikapcsolható, újraindítható. Angol nyelvű.

PC Sleeper

PC Sleeper összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
PC Sleeper
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Auto Shutdowner 1.2.02019-06-21 Auto Shutdowner 1.2.0 (0)
  Az Auto Shutdowner egy sokrétűen felhasználható időzíthetően végrehajtható feladatokhoz létrehozott program. A Free alkalmazással […]
 • Auto Shutdowner Portable 1.2.02019-06-20 Auto Shutdowner Portable 1.2.0 (0)
  Az Auto Shutdowner Portable egy telepítés nélkül használható időzítő program amivel a géped leállítható, újraindítható, kikapcsolható […]
 • Alternate Shutdown 1.3202021-04-07 Alternate Shutdown 1.320 (0)
  Az Alternate Shutdown a Windows automatikus leállítására, hibernálás, újraindításra használható ahol egy adott időpontra lehet […]
 • ForOffPC 3.02020-12-20 ForOffPC 3.0 (0)
  A ForOffPC egy Windows konfiguráló szoftver amivel az energiagazdálkodási beállításokat lehet sokkal hatékonyabban módosítanunk. A […]
 • wSoft Shutdown 3.32018-10-05 wSoft Shutdown 3.3 (0)
  A wSoft Shutdown egy speciális rendszereszköz, amivel egy igen hasznos feladatot tudsz végrehajtani, időzített formában állítható le […]