Auto Shutdowner 1.2.0

Az Auto Shutdowner egy sokrétűen felhasználható időzíthetően végrehajtható feladatokhoz létrehozott program. A Free alkalmazással időzített formában lehet sokkal kényelmesebben hozzáférni a Windows energiagazdálkodási funkciójához, az operációs rendszer leállításához, újraindításához, hibernálásához, monitor kikapcsolásához az előre meghatározott időintervallumban.

Az alkalmazásnak köszönhetően olyan tevékenységek tehetőek sokkal egyszerűbbé, amit időzíteni kell, adott időintervallum szerint történik, akár rendszeresen. Az Auto Shutdowner nevű programmal a gép leállítható, kikapcsolható a monitor, hibernálható és még rengeteg energiagazdálkodási eszköz érhető el.

A szoftver, az Auto Shutdowner több változatban is letölthető, többek között hordozható verzióban, amit csak el kell indítani, funkcionalitásban maximálisan ugyan azt biztosítja.

Az Auto Shutdowner egy igen hasznos, rengeteg akár automatizált feladat végrehajtására megfelelő beállítást kínál kipróbálásra amivel jelentősen egyszerűbbé tehető több rendszeresen olyan végrehajtott feladat ami után esetleg már nem tartózkodunk a PC előtt, a szokásos teendőinket szeretnénk időzíteni, kikapcsolni, újraindítani, hibernálni, kikapcsolni a monitort. A szükséges időt a lehető leg-rugalmasabban meg lehet neki határozni, legyen az perc, óra, napszak szerint ismétléssel.

Az egyes feladatokat az Auto Shutdowner külön menüpontonként teszi lehetővé, hogy be tudjuk állítani, a fejlesztője ezt az átláthatóbb használat érdekében készítette így el. A konfigurációs panelon hozzáadható az automatikusan induló szoftverekhez, jelszóval védhetőek le a korábban hozzáadott időzítések.

Energiagazdálkodási eszközkészlettel rendelkezik még a wSoft Shutdown, illetve a Wise Auto Shutdown, szintén kipróbálásra méltó alternatívájának számít.

Az Auto Shutdowner egy teljesen ingyenesen kipróbálható program amivel időzítetten, előre meghatározott időpontban van rá lehetőség, hogy a számítógépedet le tudd állítani, újraindítani, kikapcsolni a monitort, vagyis az energiagazdálkodási szervekhez lehessen hozzáférni. Telepítést nem igénylő megfelelője is létezik, szintén szabadon rendelkezésre áll.

Auto Shutdowner

Auto Shutdowner Összefoglaló:

 • Energiagazdálkodási szervek eléréséhez
 • időzíthető feladatok
 • kikapcsolás, újraindítás…
 • alapvető konfiguráció
 • hordozható kiadásban is beszerezhető
 • jelszóvédelem a konfigurációkhoz
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: Egoroffsoft


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Auto Shutdowner
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Auto Shutdowner Portable 1.2.02019-06-20 Auto Shutdowner Portable 1.2.0 (0)
  Az Auto Shutdowner Portable egy telepítés nélkül használható időzítő program amivel a géped leállítható, újraindítható, kikapcsolható […]
 • wSoft Shutdown 3.32018-10-05 wSoft Shutdown 3.3 (0)
  A wSoft Shutdown egy speciális rendszereszköz, amivel egy igen hasznos feladatot tudsz végrehajtani, időzített formában állítható le […]
 • PC Sleeper 2.0.21.02018-03-25 PC Sleeper 2.0.21.0 (0)
  A PC Sleeper egy speciális segédszoftver, amivel egyszerűen, időzített formában tudod a számítógépedet leállítani, újraindítani, […]
 • Auto Shutdown Free 4.5.0.02015-01-16 Auto Shutdown Free 4.5.0.0 (0)
  Az Auto Shutdown Free egy a számítógép automatikus, ütemezett leállítását elősegítő szoftver. Újraindításhoz, hibernáláshoz, […]
 • Wise Auto Shutdown 1.77.962020-04-27 Wise Auto Shutdown 1.77.96 (0)
  A Wise Auto Shutdown időzíthető feladatok végrehajtására ad a számodra lehetőséget, a legalapvetőbb és legfontosabb parancsokat […]