Auto Shutdowner Portable 1.2.0

Az Auto Shutdowner Portable egy telepítés nélkül használható időzítő program amivel a géped leállítható, újraindítható, kikapcsolható a monitorod, a leghasznosabb energiagazdálkodási eszközök elérésével. Nagyon egyszerű használni, a Free alkalmazás az egyik legjobb Tools az adott kategóriában.

A szoftver a népszerű energiagazdálkodás, Windows funkciók elérésére létrehozott konfiguráló telepítést nem igénylő kiadása amivel sokkal egyszerűbben van arra mód, hogy akár ki lehessen kapcsolni a számítógépedet miután egy Windows tevékenységet elvégeztél. Az Auto Shutdowner Portable igen egyszerűen használható.

Az Auto Shutdowner Portable telepítés nélküli megfelelőjének a letöltése után azt egy tömörített mappában találjuk azt csak ki kell bontani, majd el is indíthatjuk a szoftverre emlékeztető .exe fájl indításával. A hasonló szoftverekkel összehasonlítva egy viszonylag speciális felhasználói felület válik elérhetővé, ahol a vele támogatott energiagazdálkodási funkciókat külön lehet beállítani, időzítéseket hozzáadni.

A támogatott eszközkészletek között olyan lehetőségek fedezhetőek fel mint a PC leállítása, újraindítás, hibernálás, monitor kikapcsolása. A széles körűbb felhasználhatóság érdekében ezt több igényhez igazodó időintervallum szerint lehet meghatározni. Minimális erőforrás igénnyel rendelkezik, hozzáadható az automatikusan induló programok listájához, miután az egyszer be volt állítva további tennivaló nincs azért hogy elvégezze azt a feladatot amire létrehozták a programot.

Az Auto Shutdowner Portable kiadása kevesebb felhasználói műveletet igényel, hogy használhassuk, ráadásul el tudja menteni a korábbi konfigurációt, azt később nem kell megismételni.

Időzíthetően használható helyette a Wise Auto Shutdown Portable funkciókban remek eszközkészlettel rendelkezik a PC meghatározott időintervallumban történő leállításához.

Az Auto Shutdowner Portable egy nagyon egyszerűen használható energiagazdálkodási szervek hozzáféréséhez használható időzíthető program. Nem kell telepíteni, néhány kattintással beállítható, így az egyik legprofibb megoldás a Windows automatizált leállításához, vagy akár újraindításához.

Auto Shutdowner Portable

Auto Shutdowner Portable Összefoglaló:

 • Nem kell telepíteni
 • PC leállítás, újraindítás
 • időzíthető feladatok
 • egyszerű használat
 • energiagazdálkodási funkciók kezeléséhez
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: Egoroffsoft


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Auto Shutdowner Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Auto Shutdowner 1.2.02019-06-21 Auto Shutdowner 1.2.0 (0)
  Az Auto Shutdowner egy sokrétűen felhasználható időzíthetően végrehajtható feladatokhoz létrehozott program. A Free alkalmazással […]
 • wSoft Shutdown 3.32018-10-05 wSoft Shutdown 3.3 (0)
  A wSoft Shutdown egy speciális rendszereszköz, amivel egy igen hasznos feladatot tudsz végrehajtani, időzített formában állítható le […]
 • PC Sleeper 2.0.21.02018-03-25 PC Sleeper 2.0.21.0 (0)
  A PC Sleeper egy speciális segédszoftver, amivel egyszerűen, időzített formában tudod a számítógépedet leállítani, újraindítani, […]
 • Alternate Timer 4.3502020-11-28 Alternate Timer 4.350 (0)
  Az Alternate Timer egy ingyenes, Magyar nyelven használható határidő napló program amit időzítve lehet használni. A szoftver mellett […]
 • Personal Backup 6.1.10.12020-11-21 Personal Backup 6.1.10.1 (1)
  A Personal Backup nevű programmal biztonsági mentést tudsz készíteni a számítógépeden található, számodra fontosnak ítélt […]