Windows Tools

Alternate Shutdown 1.510

Az Alternate Shutdown a Windows automatikus leállítására, hibernálás, újraindításra használható ahol egy adott időpontra lehet konfigurálni a feladat elvégzését. A Free alkalmazás azok számára lehet hasznos akik egy olyan munkafolyamatot végeznek ami több időt igényel, kényelmesebb lehetőséget keresünk a számítógép energiagazdálkodási szolgáltatásának a kezeléséhez.

A konfiguráló szoftverrel egy időzíthető munkafolyamatot lehet elvégezni ahol számos olyan feladat kényelmesebb elvégezése válik sokkal felhasználóbaráttá ami rengeteg időt igényel és azután a gép leállítását ütemezve egy szoftverrel szeretnénk elvégezni. Az Alternate Shutdown egy nagyon egyszerű módját teszi lehetővé ehhez.

Az Alternate Shutdown letöltése után a szoftver telepítése egy integrált varázslófelületes irányítópulton keresztül végezhető el, ami után elvégezhető a szoftver használatához szükséges beállítás.

A szoftver, az Alternate Shutdown nem támogatja a hasonló konfigurálóknál rendelkezésre álló extra lehetőségeket, csak a számítógép általános feladataihoz használhatjuk, a szoftver kipróbálása azok számára érdemes akik egy későbbi időintervallumra szeretnék elhalasztani a PC leállítását. Teljesen fölöslegessé válik, hogy a gép előtt legyünk.

Időpont alapján konfigurálható az Alternate Shutdown

A konfiguráláskor a dátumot egy legördülő listán lehet kiválasztani, megjelenít egy időpontot, hogy mikor jár le a korábban létrehozott esemény, mikor állítja le a Windows rendszert.

A konfiguráló az Alternate Shutdown a hasonló időzített energiagazdálkodási feladatokra tervezett programokkal ellentétben egyéb hasznos funkciót is tartalmaz, meg tud jeleníteni egy értesítő üzenetet ha a gépet le akarja állítani.

Az Alternate Shutdown által beállított feladatokat le lehet állítani ha fölösleges, így hibernálási paramétereket és újraindítási tulajdonságokat is konfigurálhatunk.

Az energiagazdálkodási szolgáltatásokhoz használható hasonló konfiguráló szoftver a ForOffPC, illetve az Auto Shutdowner megoldása.

Az Alternate Shutdown nevű alkalmazással a számítógépet tudjuk időzítetten leállítani. A szoftver egy kiválasztott időpont szerint végzi el a gép leállítását. Ingyenes kiadás. Command parancsokat is készíthetünk vele.

Alternate Shutdown

Alternate Shutdown Összefoglaló:

Alternate Shutdown letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Alternate Shutdown
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Process Explorer Portable 17.062024-05-29 Process Explorer Portable 17.06 (0)
  A Process Explorer Portable egy installálás nélkül futtatható rendszer informáló program, a processekhez egy Virustotal klienst is […]
 • KShutdown Portable 5.22024-05-18 KShutdown Portable 5.2 (0)
  A KShutdown Portable eszközét ütemezhető műveletek futtatására hozták létre, közvetlenül a programmal kikapcsolhatjuk, […]
 • AutoOff 4.242022-11-23 AutoOff 4.24 (0)
  Az AutoOff egy időzíthető Windows konfiguráló megoldás amivel a gyakrabb Windows futtatók tudják a számítógép energiagazdálkodási […]
 • Auto Shutdowner 1.2.02019-06-21 Auto Shutdowner 1.2.0 (0)
  Az Auto Shutdowner egy sokrétűen felhasználható időzíthetően végrehajtható feladatokhoz létrehozott program. A Free alkalmazással […]
 • Auto Shutdowner Portable 1.2.02019-06-20 Auto Shutdowner Portable 1.2.0 (0)
  Az Auto Shutdowner Portable egy telepítés nélkül használható időzítő program amivel a géped leállítható, újraindítható, kikapcsolható […]

Szólj hozzá