Alternate Shutdown: Időzítéssel használható PC leállító alkalmazás

A Windows energiagazdálkodási szolgáltatásától hatékonyabb funkciókkal használható az Alternate Shutdown amivel a számítógép egy előre létrehozott időpontban való leállítása lehetséges. Ingyenesen használható, akár Command parancsokat is készíthetünk ha az alábbi különleges munkafolyamatot tartjuk fontosnak.

Egy ingyenes konfiguráló alkalmazás amivel az operációs rendszer kényelmesebb használatára lesz mód, az energiagazdálkodási szolgáltatás használó alkalmazásokat már kipróbáló PC tulajdonosok számára egy igen kellemes meglepetést szolgáltató megoldással lehet sokkal egyszerűbben használni a gépet, ahol akár a több időt igénylő feladatok befejezése után jön a lényege. Az Alternate Shutdown le tudja állítani a Windows rendszerezett, hibernálás és az adott területen szükséges konfigurálható funkciók választhatóak ki egy több támogatott módosítási mozzanattal. Óra jeleníti meg azt az időpontot ami a gép leállításából van hátra.

Időpont alapján futtatható PC leállító

Nagyon rugalmas beállíthatósággal használható, meg tud jeleníteni egy üzenetet a gép leállítása, vagy a definiált beállításoknak hiánytalan teljesülésekor, így ha már nem fontos abban az esetben megakadályozható, hogy az időzítéssel létrehozott feladat végrehajtása elinduljon.

Az alkalmazás használata Magyar nyelvi támogatással lehet, azt innen lehet beszerezni ha az alábbi program felkeltette az érdeklődésedet ki szeretnéd próbálni.

Alternate Shutdown – Windows kezelő szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Alternate Shutdown: Időzítéssel használható PC leállító alkalmazás
Szerző
Leírás
Windows rendszeren használható konfiguráló szoftver amivel le lehet állítani a gépet egy nekünk megfelelő időpontban. Alternate Shutdown.

Kapcsolódó szoftverek