RoboTask 7.0.0.930

A RoboTask egy igen hasznos Windows segédalkalmazás, amivel automatizált feladatokat tudsz végrehajtani. A szoftverrel nem csak hagyományos alkalmazások automatikus indítását, futtatását lehet megvalósítani, hanem opcionálisan akár Windows folyamatokat is el lehet érni időzített formában. Feladat ütemező program.

Ezzel a remek szoftverrel sokkal kényelmesebben automatizáltabban tudsz olyan PC-s tevékenységeket végrehajtani amit eddig csak úgy tudtál megtenni, hogy a számítógép előtt ültél. A RoboTask egy professzionális feladat ütemező program.

A RoboTask letöltése után a szoftver telepítésekor alapértelmezetten létrehoz egy ikont az asztalon, ezzel a lehetőséggel a szoftver azonnal elindítható, majd használatba vehető.

A RoboTask megoldásának köszönhetően sokkal kényelmesebben tudsz olyan tevékenységeket végrehajtani amit korábban is elvégeztél, azt lehet automatizálni. A szoftver mint korábban említettük, nem csak hagyományos Windows alkalmazások által végrehajtott automatikus futtatásával történő feladatok elvégezésekor jöhet jól, hanem abban az esetben is ha egyszerűen csak egy Windows szolgáltatást szeretnél futtatni.

Korábban az ilyen jellegű munkafolyamatok komolyabb számítógépes ismeretet igényeltek, ezt próbálta jelentősen leegyszerűsíteni a RoboTask nevű alkalmazás.

A használata nagyon egyszerű. A RoboTask indítását követően a szoftver kezelőfelületén létre kell hozni egy új feladatot, majd a szükséges kritériumok szerint konfigurálni. Ezeket később bármikor lehet módosítani, illetve újakat adhatsz hozzá. A szoftver néhány apró negatív tulajdonságától eltekintve mindenképp ígéretesnek tekinthető. Kereskedelmi termék, illetve jelenleg nem rendelkezik Magyar nyelvi támogatottsággal.

A RoboTask beszerezhető több csomagban is, eltérő funkcionalitással, azt hogy kinek melyikre van szüksége mindenki maga döntheti el.

Ha több feladatot is hozzáadtál korábban azok között egy beépített kereső funkcióval tudsz tallózni.

Feladat ütemező funkciót biztosít még a Task Coach ami a hétköznapi teendőidet segít áttekinthetőbbé tenni. Szintén közel hasonló funkcionalitással bíró menedzser alkalmazás a ToDoList, Portable változatban is beszerezhető. A leginkább ide illő segédszoftver a Perfect Keyboard Free, ingyenes kiadás.

A RoboTask nevű szoftverrel automatizáltan tudsz ütemezett feladatokat elvégezni, alkalmazásokat, illetve a hozzá tartozó munkafolyamatokat úgy elvégezni, hogy nem ülsz a számítógéped előtt. Rengeteg speciális testre szabási lehetőséget biztosít, profi szinten konfigurálható. Angol nyelven érhető el.

RoboTask

RoboTask összefoglaló:

 • Feladat ütemező program
 • beépített kereső funkció
 • alkalmazások automatikus futtatáshoz
 • időzíthető
 • több változatban is elérhető
 • speciális beállítási lehetőségek
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
RoboTask
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
119,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • RoboTask Lite 7.6.0.02019-09-22 RoboTask Lite 7.6.0.0 (0)
  A RoboTask Lite egy Windows rendszeren használható ütemezett feladatok végrehajtására létrehozott szoftver. Az egyik előnye, hogy […]
 • Perfect Keyboard Free 8.3.72017-10-08 Perfect Keyboard Free 8.3.7 (0)
  A Perfect Keyboard Free egy remekül konfigurálható feladat ütemező program. A szoftver segít számos Windows tevékenységet […]
 • Wise Auto Shutdown 2.0.1.1022021-09-02 Wise Auto Shutdown 2.0.1.102 (0)
  A Wise Auto Shutdown időzíthető feladatok végrehajtására ad a számodra lehetőséget, a legalapvetőbb és legfontosabb parancsokat […]
 • Rainlendar Lite 2.18.02022-05-14 Rainlendar Lite 2.18.0 (0)
  A Rainlendar Lite-al fontosabb napi eseményeidet, teendőidet tudod rendszerezni egy látványos megjelenést kölcsönző szoftver […]
 • Task Manager DeLuxe 4.1.02022-05-09 Task Manager DeLuxe 4.1.0 (0)
  A Task Manager DeLuxe egy telepítés nélkül használható folyamat, Process, hálózat figyelő program, amivel azok szükség esetén […]