RoboTask Lite 7.6.0.0

A RoboTask Lite egy Windows rendszeren használható ütemezett feladatok végrehajtására létrehozott szoftver. Az egyik előnye, hogy szinte korlátlan felhasználhatósági területtel rendelkezik. Ilyen a PC leállítása, újraindítása, automatizált fájlkezelés, E-mail üzenetek küldése.

Rengeteg olyan munkafolyamatra használhatjuk fel a a számítógépünket amik lépései egymást ismételve történhet. Ez idővel fárasztó lehet, ezt hivatott egyszerűbbé tenni a RoboTask Lite megoldása ami igen népszerű az adott területen.

A RoboTask Lite több kiadásban is beszerezhető attól függően, hogy milyen területen szeretnénk azt használni. A szoftver funkcionálisan az egyik legtöbb eszközt biztosító programnak számít, ezt a korlátlan feladat hozzáadási lehetőségével lehet jellemezni.

A RoboTask Lite letöltése után a telepítését követően egy remek felhasználói felületen belül adhatunk hozzá saját Windows tevékenységek végrehajtásához feladatokat. Adhatunk neki saját nevet, konfigurálható, hogy azt mikor hajtsa végre, miként, illetve hogy mit. Kikapcsolható a gép, újraindítható, üzeneteket küldhetünk, fájlokat lehet mozgatni, új hálózati kapcsolatokat lehet létrehozni és még számos jól megszokott lehetőség áll rendelkezésre. Ezt profilba rendezve lehet elérni, majd tovább konfigurálni ahogy nekünk a legjobb az azok ismételt végrehajtásukhoz. A program a RoboTask egy másik kiadása is beszerezhető a kínálatunkból. Ha szükséges saját kommenteket is hozzá fűzhetünk így egyszerűbben kísérhetőek azok nyomon ha többet is létrehoztunk belőle, ez egyáltalán nem számít ritkaságnak.

Ha a RoboTask Lite megoldását szeretnénk továbbra is használni a szoftverről azt érdemes tudni, hogy kereskedelmi termék, ingyenes használat esetén korlátozással lehet csak futtatni, ekkor 30 nap áll rendelkezésre. Ez az időszak bőven megfelel arra hogy el tudjuk dönteni, hogy pont erre van szükségünk.

Természetesen több hasonló szoftver is létezik amik szinte ugyan ezeket a lehetőségeket kínálják. Ilyen a ToDo List Task Manager -Lite, illetve a Wise Reminder érdemes azokat is kipróbálni.

A RoboTask Lite egy jelentős fejlesztési háttérrel rendelkező szoftver, amivel időzítve lehet több népszerű, hasznos Windows feladatot végrehajtani. A PC kikapcsolásához, újraindítás, fájlkezelési feladatokhoz.

RoboTask Lite

RoboTask Lite Összefoglaló:

 • időzített feladatok végrehajtásához
 • profil szerinti lehetőségek
 • rengeteg hasznos funkció
 • barátságos elrendezéssel rendelkező felület
 • Plugin támogatás
 • több csomagban is beszerezhető
 • Opcionálisan a PC leállításához
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://robotask.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
RoboTask Lite
Platform
Windows
Teljes ár
USD 119,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • RoboTask 7.0.0.9302018-01-25 RoboTask 7.0.0.930 (0)
  A RoboTask egy igen hasznos Windows segédalkalmazás, amivel automatizált feladatokat tudsz végrehajtani. A szoftverrel nem csak […]
 • Perfect Keyboard Free 8.3.72017-10-08 Perfect Keyboard Free 8.3.7 (0)
  A Perfect Keyboard Free egy remekül konfigurálható feladat ütemező program. A szoftver segít számos Windows tevékenységet […]
 • VueMinder Lite 2021.22021-05-09 VueMinder Lite 2021.2 (0)
  A VueMinder Lite egy szabadon kipróbálható Magyar nyelvű határidő, naptár program. Ezzel a Free alkalmazással átlátható formában […]
 • VueMinder Lite USB 2021.022021-05-09 VueMinder Lite USB 2021.02 (0)
  A VueMinder Lite USB a népszerű határidőnapló program telepítést nem igénylő változata. Magyar nyelvű kiadás. Az alábbi Free […]
 • Driver Magician Lite 5.052021-05-04 Driver Magician Lite 5.05 (0)
  A Driver Magician Lite ideális eszköz arra hogy le tudjuk menteni a már használat alatt álló bevált illesztőprogramjainkat. […]