Wise Reminder 1.36.91

A Wise Reminder egy nagyon egyszerűen használható Magyar nyelvű határidő napló program. Az alábbi Free alkalmazásnak köszönhetően a hétköznapi teendőidet átláthatóbban, rendszerezve kísérheted figyelemmel, nem maradsz le többet semmiről ami fontos a számodra. Időzített feladatokra.

Kifejezetten azok számára lehet hasznos az alábbi alkalmazás, akik egy gyors, egyszerű, megbízható határidőnapló programot keresnek a számítógépükre. Wise Reminder ingyenesen áll rendelkezésre bárki számára.

A Wise Reminder letöltése után a telepítés egyetlen kattintással végezhető el, majd ezt követően a szoftver azonnal használható. Az alkalmazás kezelőfelülete modern, átlátható, könnyen navigálható.

Az alábbi határidőnapló program új esemény megadásakor számos egyedi változó paraméter megadását támogatja, leírásokat lehet hozzáfűzni, így az adott tevékenység jobban figyelemmel kísérhető. Hangjelzést is megadhatsz, előre megadható a kezdő, illetve a befejezési dátum. Ha szükséges ismétlési periódusokat is konfigurálhatsz. Ha időközben a korábban megadott tevékenység már nem lenne aktuális, azt egyszerűen el lehet távolítani. A kezelőfelületén vissza lehet tekinteni a korábban megadott teendők listája.

Az alkalmazás szinte semmilyen beállítást nem igényel a rendeltetésszerű használat érdekében, Wise Reminder az első indítás pillanatától honosított formában fut.

Az adott feladatra rengeteg ingyenes, illetve prémium megoldás létezik, de ha a számodra az egyszerűség a legfőbb szempont mindenképp érdemes kipróbálni.

A Wise Reminder megoldásához hasonló határidő napló alkalmazás a ToDoList az esetében kategorizálási, prioritás szerinti konfiguráció is elérhető, sőt telepítést nem igénylő kiadásban is letölthető. A Rainlendar Lite a szóban forgó műveletet látványos formában támogatja, egy beépített naptár segítségével teszi sokkal egyszerűbbé. Természetesen mindkét alternatíva teljesen ingyenesen használható.

A Wise Reminder egy ingyenes, felhasználóbarát megközelítéssel futtatható határidő napló program, ami nem igényel semmilyen extra konfigurációt, Magyar nyelven is futtatható. Kis méretű, csekély erőforrás igénnyel bír. A Free megoldások között az egyik legnépszerűbb szoftver. Amire érdemes felhívni a figyelmet, hogy az alkalmazás a kezelőfelületén a fejlesztő további termékeit is felajánlja kipróbálás céljából.

Wise Reminder

Wise Reminder összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Wise Reminder
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • RemindMe 3.0.222020-11-20 RemindMe 3.0.22 (0)
  A RemindMe egy ingyenes határidőnapló program, amivel adaptív módon tudod az aktuális teendőidet rendszerezni. A szoftver a szükséges […]
 • Wise Care 365 5.6.12020-11-20 Wise Care 365 5.6.1 (1)
  A Wise Care 365 rendszer karbantartó szoftver ami, jelszó menedzsert, merevlemez tisztítót, registry, illetve böngésző pucolót is […]
 • Wise Care 365 Portable 5.6.12020-11-20 Wise Care 365 Portable 5.6.1 (0)
  A Wise Care 365 Portable ideális eszköz arra hogy a lassult, teleszemetelt rendszeren optimalizálási lépéseket tudj végrehajtani, […]
 • Wise Memory Optimizer 4.112020-11-18 Wise Memory Optimizer 4.11 (0)
  A Wise Memory Optimizer segítségével némileg gyorsíthatod a Windows működését azáltal hogy felszabadítod a RAM-ot. Automatizálható, […]
 • Wise Memory Optimizer Portable 4.112020-11-18 Wise Memory Optimizer Portable 4.11 (0)
  A Wise Memory Optimizer Portable egy telepítés nélkül használható úgynevezett Windows gyorsító program. Ki tudja tisztítani a RAM-ot […]