VueMinder Lite 2021.2

A VueMinder Lite egy szabadon kipróbálható Magyar nyelvű határidő, naptár program. Ezzel a Free alkalmazással átlátható formában rendszerezheted a számítógépeden a számodra fontos teendőidet. Rengeteg különleges funkciót biztosít.

Ha egy ingyenes, megbízható határidőnapló programot keresel Windows operációs rendszerekre, előny a bőséges funkció kínálat, akkor a VueMinder Lite nevű alkalmazást neked találták ki. Az alábbi naptár alkalmazás telepítést nem igénylő, Portable kiadásban is beszerezhető.

A VueMinder Lite letöltése, illetve a telepítés befejezte után egy Magyar nyelven elérhető kezelőfelület válik elérhetővé, ahol elsőnek egy úgynevezett beállítás varázsló felület segít abban hogy az általa támogatott fontosabb funkciókat meg tudd tekinteni, illetve egyénileg tudd konfigurálni a szoftvert.

A VueMinder Lite a lehetőségeit tekintve alapvetően egy határidő, napló program, ami a szokásos, adott feladatokra tervezett lehetőségeket kínálja. Vele új eseményekhez értesítéseket tudsz létrehozni, tartalmaz egy beépített kereső funkciót, amivel egy korábban hozzáadott feladat keresésére van lehetőség, számos egyedi variáció szerint. Több nézetmód szerint listázhatóak ki az események, saját egyedi kategóriák állíthatóak össze, ezek a funkciók az egyszerűbb használhatóság miatt tekinthető előnynek.

Ingyenes határidő napló szoftver a VueMinder Lite

A VueMinder Lite nevű alkalmazás több változatban is elérhető, a prémium kiadás sokkal több speciális funkciót biztosít. Megváltoztatható a megjelenés, szinkronizálhatsz, RSS hírcsatornákra lehet feliratkozni, közvetlen megosztási lehetőségek fedezhetőek fel, csak hogy néhány jellemzőt említsünk.

A VueMinder Lite lehetővé teszi, hogy a vele korábban összeállított beállításokat el lehessen menteni, majd ha szükséges vissza állíthasd, ez az esetleges program újratelepítésekor jöhet jól. Billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető.

Amit érdemes megjegyezni, hogy a szoftver ingyenesen csak abban az esetben használható, ha otthoni felhasználásra szántad.

Határidő, naptár program még a ToDoList, illetve a Wise Reminder, az egyik legnépszerűbb Windows naptár program a Rainlendar Lite funkcionálisan az alapvető lehetőségekre koncentrál.

A VueMinder Lite egy ingyenes, Magyar nyelvű naptár program, ami határidő adminisztrálási feladatokhoz is az egyik legjobb választás. Számos különleges beállítással rendelkezik.

VueMinder Lite

VueMinder Lite összefoglaló:

 • határidő, naptár program
 • Portable változatban is beszerezhető
 • nagyon egyszerűen használható
 • RSS hírcsatornák eléréséhez
 • menthető beállítások
 • billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.vueminder.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
VueMinder Lite
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VueMinder Lite USB 2021.022021-05-09 VueMinder Lite USB 2021.02 (0)
  A VueMinder Lite USB a népszerű határidőnapló program telepítést nem igénylő változata. Magyar nyelvű kiadás. Az alábbi Free […]
 • AceMoney Lite 4.37.22019-10-29 AceMoney Lite 4.37.2 (0)
  Az AceMoney Lite egy a pénzügyi tevékenységeink menedzselésére használható szoftver amivel áttekinthetőek, akár későbbi szituációra […]
 • Whale 2.9.118.162021-06-05 Whale 2.9.118.16 (0)
  A Whale böngészője funkcionálisan azokhoz a programokhoz tartozik, amivel megkaphatunk minden olyan eszközt amivel maximálisra […]
 • Driver Magician Lite 5.062021-06-03 Driver Magician Lite 5.06 (0)
  A Driver Magician Lite ideális eszköz arra hogy le tudjuk menteni a már használat alatt álló bevált illesztőprogramjainkat. […]
 • Sandra Lite 2021.5.31.252021-06-03 Sandra Lite 2021.5.31.25 (0)
  A Sandra Lite teljes körű, mindenre kiterjedő információt biztosít a számítógépünkkel kapcsolatban, mind hardveres mind pedig […]