VueMinder Lite USB 2021.02

A VueMinder Lite USB a népszerű határidőnapló program telepítést nem igénylő változata. Magyar nyelvű kiadás. Az alábbi Free alkalmazás ideális RSS csatornák közvetlen feliratkozásához is. Mindenképp érdemes kipróbálni.

Az alábbi szoftver azok számára lehet hasznos akik egy olyan speciális programot keresnek a számítógépükre, amivel rendszerezett formában tudják eltárolni a számukra legfontosabb eseményeket. A VueMinder Lite USB különlegessége, hogy nem kell telepíteni, egy cserélhető adathordozóról is futtatható minimális erőforrás mellett.

A VueMinder Lite USB letöltése után a lementett fájlt csak egy cserélhető adathordozóra kell felmásolni, ezt követően azonnal futtatható. Az első indítását követően az alkalmazás lehetővé teszi, hogy át tudd tekinteni azokat a lehetőségeket amiket kínál minden kipróbálójának. Mivel Magyar nyelvi támogatással is bír, ebből adódóan a használata sem bonyolult.

A VueMinder Lite USB nevű alkalmazással a napi teendőidet rendszerezett formában érheted el, ezt egy modern megjelenéssel bíró naptár funkcióval teszi sokkal egyszerűbbé.

A beállításainál konfigurálható a naptár megjelenésének a stílusa, színvilág, betűtípus. A VueMinder Lite USB új esemény létrehozásakor támogatja, hogy leírásokat fűzz hozzá, kategorizálhatsz, helyszínek adhatóak meg, prioritás adható meg.

A VueMinder Lite USB tartalmaz egy igen különleges lehetőséget, opcionálisan SMS értesítéseket is tud küldeni, ez a lehetőség a prémium változat esetén érhető el. Szintén ebben a változatban szükség esetén fájlokat, hivatkozásokat is hozzáfűzhetsz, ezek a lehetőségek egyetlen ma népszerű határidőnapló program esetén nem fedezhető fel.

A VueMinder Lite USB igen modern megjelenéssel bír, néhány funkcióját akár billentyűkombinációs parancsokkal is el tudod érni. A konfigurációs panelon megadható neki hogy adott feladathoz milyen billentyűparancsot szeretnél definiálni.

Az alábbi kiadás csak abban az esetben futtatható ingyenesen ha otthoni felhasználásra szántad, néhány funkcióját csak a prémium kiadás esetén lehet elérni.

Alternatívájaként választhatod a Task Coach Portable nevű szoftvert, amit szintén nem kell telepíteni. A Rainlendar Pro megoldása a látványos megjelenésre koncentrál amellett hogy szintén honosított formában érhető el.

A VueMinder Lite USB egy hordozható formában futtatható modern határidő napló program. A naptár funkciót is biztosító alkalmazás RSS olvasót szinkronizálási lehetőséget, menthető beállításokat is tartalmaz. Magyar nyelvű.

VueMinder Lite USB

VueMinder Lite USB összefoglaló:

 • Határidő napló program
 • nem kell telepíteni, Portable változat
 • látványos naptár funkció
 • számos testre szabhatóság
 • szinkronizálás
 • RSS olvasó
 • menthető beállítások
 • billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.vueminder.com/Default.aspx


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
VueMinder Lite USB
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VueMinder Lite 2021.22021-05-09 VueMinder Lite 2021.2 (0)
  A VueMinder Lite egy szabadon kipróbálható Magyar nyelvű határidő, naptár program. Ezzel a Free alkalmazással átlátható formában […]
 • AceMoney Lite 4.37.22019-10-29 AceMoney Lite 4.37.2 (0)
  Az AceMoney Lite egy a pénzügyi tevékenységeink menedzselésére használható szoftver amivel áttekinthetőek, akár későbbi szituációra […]
 • Calibre 5.21.02021-06-11 Calibre 5.21.0 (0)
  A Calibre egy professzionális E-Book olvasó és kereső alkalmazás ami Magyar nyelven támogatja a szóban forgó feladat kivitelezését. […]
 • Calibre Portable 5.21.02021-06-11 Calibre Portable 5.21.0 (0)
  A Calibre Portable segítségével meglévő E-könyveinket tudjuk megtekinteni illetve újakat kereshetünk. Érdekesebb funkciói közzé […]
 • Whale 2.9.118.162021-06-05 Whale 2.9.118.16 (0)
  A Whale böngészője funkcionálisan azokhoz a programokhoz tartozik, amivel megkaphatunk minden olyan eszközt amivel maximálisra […]