Joplin Portable 1.0.200

A Joplin Portable egy kötelező szoftver olyan irodai feladatokat elvégzők számára akik néha olyan munkafolyamatokat végeznek el ami határidő tevékenységként válnak szükségessé. A Free alkalmazás szinkronizálni tud másik platformról, felhő alapú technológia, rengeteg rendszerezési módszer alapján próbálhatod ki teljesen szabadon.

A határidő napló program valóban sokkal egyszerűbbé teszi azokat a feladatokat a számítógépeden amik rendszerezése, illetve az azok összegyűjtése nélkül lehetetlenné válik a végrehajtásuk. A Joplin Portable egy komolyabb felhasználói táborral rendelkező program aminek ez a telepítés nélküli kiadása.

A Joplin Portable letölthető kiadása egy önkicsomagolható alkalmazásban található, azt csak el kell indítani, automatikusan létrehozza a szoftver telepítést nem igénylő verzióját.

Az első használatakor több módszer is van, hogy határidő tevékenységet adhassunk hozzá, ilyen az eltérő platformon belül történő szinkronizálás, illetve a manuális tevékenységek hozzáadása.

Ha a szoftver elnyerné a tetszésedet, telepíteni szeretnéd ezt a remek programot abban az esetben a hagyományos installálható verziót válaszd.

A Joplin Portable egy remek megjelenéssel rendelkező felhasználói felületen támogatja az események hozzáadását, a figyelemmel kísérését, illetve hogy azokat módosíthassuk, eltávolítsuk, illetve hozzáadjuk az újabbakat, kezdő, illetve befejező dátumot is beállíthatunk. A leírások létrehozása egy fontos szempont mivel sokkal egyszerűbben lehet azokat figyelemmel kísérni, ez azoknak talán alap funkció akik rengeteg feladat egy időben történő rendszerezése, illetve az értesítések kivitelezését mind egy programmal akarják elvégezni. Fontos az ingyenesség, illetve hogy nem kell telepíteni, több gépen is futtatható úgy hogy a beállítások megőrzése, illetve a fájlok módosulása, fölösleges tartalmak létrehozása nem tapasztalható.

Az összes platform fejlesztésen futtatható a Joplin Portable ami hamar a kedvenc határidő napló szoftvered lehet.

Ha nem találod benne azokat a funkciókat amikre szükséged van, a ToDoList, illetve a Wise Reminder nevű szoftvert javasolt használni.

A Joplin Portable egy telepítés nélkül használható határidő napló szoftver amivel valóban hatékonyan lehet a hétköznapi teendőinket rendszerezve a számítógépünkön tárolni. Windows, illetve Linux rendszerre is beszerezhető. Ingyenes.

Joplin Portable

Joplin Portable Összefoglaló:

 • határidő napló szoftver
 • nem kell telepíteni
 • korszerű funkció támogatás
 • számos plusz eszköz
 • szinkronizálás
 • több platformra is beszerezhető
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://joplinapp.org/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Joplin Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ToDoList 8.2.32023-08-13 ToDoList 8.2.3 (0)
   A ToDoList segít kordában tartani feladatainkat és ha rá bízzuk a munkát, még értesít is minket. Ez a Free alkalmazás rengeteg […]
 • Notezilla Portable 9.0.302023-07-18 Notezilla Portable 9.0.30 (0)
  A Notezilla Portable egy telepítés nélkül használható feladat menedzser program ami egy profi megoldásként képes a fontosabb […]
 • AceMoney Lite 4.37.22019-10-29 AceMoney Lite 4.37.2 (0)
  Az AceMoney Lite egy a pénzügyi tevékenységeink menedzselésére használható szoftver amivel áttekinthetőek, akár későbbi szituációra […]
 • Rainlendar Lite 2.20.1.1762023-09-01 Rainlendar Lite 2.20.1.176 (0)
  A Rainlendar Lite-al fontosabb napi eseményeidet, teendőidet tudod rendszerezni egy látványos megjelenést kölcsönző szoftver […]
 • Alternate Timer 4.5102023-05-28 Alternate Timer 4.510 (0)
  Az Alternate Timer egy ingyenes, Magyar nyelven használható határidő napló program amit időzítve lehet használni. A szoftver mellett […]