ToDo List Task Manager -Lite 3.62

A ToDo List Task Manager -Lite egy feladat menedzser, határidő napló Program Android rendszerekre. Az alábbi Android App egy naptár funkciót is biztosít, nagyon egyszerű a használata. Számos testre szabhatóság, egyedi riasztási lehetőség jellemzi. Kereső funkcióval. Free alkalmazás ( Ingyenes ).

Ezzel a teljesen ingyenesen használható Android alkalmazással sokkal egyszerűbben tudod rendszerezni a napi teendőidet. Mivel a mobilod mindig nálad van, a programnak köszönhetően soha többet nem maradsz le egyetlen fontosabb eseményről sem. A ToDo List Task Manager -Lite riasztási lehetőségeket is biztosít.

A ToDo List Task Manager -Lite letöltését követően egy barátságos, modern alapvető opciókkal biztosított felületen kezdheted el a napi teendőid hozzáadását.

Az alábbi határidő napló program új feladatok hozzáadásakor lehetőséget biztosít arra hogy egyedi riasztásokat is hozzá lehessen rendelni, így teljesebb funkcionalitással használható. Az App egyetlen előnytelen tulajdonsága, hogy Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik. Ezt ellensúlyozza az ingyenesség, számos különleges funkció.

A ToDo List Task Manager -Lite az egyszerűbb használat érdekében egy beépített kereső funkciót is tartalmaz, ez inkább akkor jöhet jól ha rengeteg feladat menedzseléséről lenne szó, ekkor pillanatok alatt megtalálhatod a korábban hozzáadott esetleg menedzselésre szánt határidős eseményt.

Google naptár integrációs szolgáltatást is biztosít az adatok szinkronizálásának az érdekében, így az installálást követően azonnal importálhatóak.

A ToDo List Task Manager -Lite kinézete a beállításoknál több előre integrált színsémával módosítható. Több rendszerezési mód, szűrők igénybevételének a lehetősége jellemzi.

A ToDo List Task Manager -Lite egy ingyenes értesítési lehetőségeket, rendszerezhetőséget támogató feladat menedzser, határidő napló program, ami egy beépített naptár funkcióval is el van látva. Adott eseményeket a beépített keresőjével is el tudsz érni. Android rendszert futtató mobilokra érhető el.

ToDo List Task Manager -Lite

ToDo List Task Manager -Lite összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ToDo List Task Manager -Lite
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • DTaskManager 1.57.52020-09-10 DTaskManager 1.57.5 (0)
  A DTaskManager egy korszerű rendszer felügyeleti eszköz, amivel valós időben követhetőek nyomon azok a Processek amik futnak. Ez a […]
 • Task Manager DeLuxe 3.5.12020-07-03 Task Manager DeLuxe 3.5.1 (0)
  A Task Manager DeLuxe egy telepítés nélkül használható folyamat, Process, hálózat figyelő program, amivel azok szükség esetén […]
 • Alternate Task Manager 2.9802020-05-19 Alternate Task Manager 2.980 (0)
  Az Alternate Task Manager a háttérben futó folyamatok, processzek kilistázására alkalmas szoftver. Ez a Free alkalmazás nem csak azok […]
 • AnVir Task Manager Free 9.2.12018-01-07 AnVir Task Manager Free 9.2.1 (0)
  Az AnVir Task Manager Free egy biztonsági megközelítésből nagyon hasznos segédszoftver. Az alábbi Free alkalmazással nem csak hogy […]
 • AnVir Task Manager Free Portable 9.2.12018-01-06 AnVir Task Manager Free Portable 9.2.1 (0)
  Az AnVir Task Manager Free Portable egy Process kezelő program, amit egyszerűbb víruskeresési feladatokra is fel lehet használni. A […]