Alkalmazások, mappák eléréséhez használd a MaxLauncher nevű gyorsbillentyű programot…

Ha egy olyan speciális programot keresel, amivel egyszerűbben, akár gyorsbillentyű parancsokkal tudsz elindítani szoftvereket, vagy akár mappákat tudsz megnyitni pillanatok alatt, itt a MaxLauncher, ami ehhez egy igen egyszerű megoldást kínál. Ingyenes, minimális felhasználói interaktivitást igényel.

Sokkal egyszerűbben tudsz adott alkalmazásokat, vagy akár mappákat megnyitni, ha az azok közvetlen eléréséhez úgynevezett gyorsbillentyű parancsokat rendelsz. Ma már erre több módszer is létezik. A legtöbb program alapértelmezetten támogatja, hogy a beállításainál azt létrehozd. Létezik egy alternatív módszer, ha egy külön erre a feladatra tervezett szoftvert telepítesz ebből a célból.

Többek között ilyen a MaxLauncher megoldása, ami mellett több előnyös tulajdonság is szól.

A MaxLauncher teljesen ingyenesen érhető el, ráadásul könnyen használható.

A szoftverrel billentyűkombinációs parancsokkal tudsz elindítani alkalmazásokat, megnyitni mappákat, vagy szinte bármit megtehetsz amit a szoftver szolgáltatásához hozzárendelsz.

A MaxLauncher a futtatása során nem terheli le az operációs rendszert, a kinézetét több előre hozzáadott skin segítségével teljesen meg lehet változtatni, látványosabbá tehető.

A MaxLauncher másik érdekessége, előnye, hogy az általa létrehozott beállításokat el lehet menteni, így ha esetleg valamilyen oknál fogva újra kellene telepíteni, vagy egy másik gépen is futtatnád, gyorsabban beüzemelhető.

Ha ki szeretnéd próbálni a MaxLauncher nevű alkalmazást, azt itt találod.

A program egy speciális Windows konfigurációs eszköz, amivel rugalmasabban gyorsabban tudsz elindítani alkalmazásokat, fájlokat megnyitni. Ezt gyorsbillentyűparancsok hozzáadása útján valósítható meg. Ingyenes változat.

MaxLauncher: Ingyenes gyorsbillentyű szoftver…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Alkalmazások, mappák eléréséhez használd a MaxLauncher nevű gyorsbillentyű programot...
Szerző
Leírás
Ha egy olyan speciális programot keresel, amivel egyszerűbben, akár gyorsbillentyű parancsokkal tudsz elindítani szoftvereket, vagy akár mappákat tudsz megnyitni pillanatok alatt, itt a MaxLauncher, ami ehhez egy igen egyszerű megoldást kínál. Ingyenes, minimális felhasználói interaktivitást igényel.

Kapcsolódó szoftverek

 • HDClone Portable Free Edition 11.0.82021-06-23 HDClone Portable Free Edition 11.0.8 (0)
  A HDClone Portable Free Edition segítségével komplett meghajtók teljes tartalmát tudod másolni, klónozni néhány egyszerű lépésben, az […]
 • Zenelejátszó ami mindent visz: AIMP – Magyar nyelvű…2017-12-28 Zenelejátszó ami mindent visz: AIMP – Magyar nyelvű… (0)
  Ez a Magyar nyelvű zenelejátszó szoftver az AIMP, MP3, OGG, OPUS, AIFF, MKA, MPEG4, MIDI formátumok minőségromlás mentes megnyitására […]
 • VeePN 1.1.212020-06-21 VeePN 1.1.21 (0)
  A VeePN egy Windows segédprogram amivel a hálózati tevékenység titkosítható, illetve meg lehet változtatni az IP címünket. […]
 • AnyBurn Portable 5.22021-01-08 AnyBurn Portable 5.2 (0)
  Az AnyBurn Portable egy ingyenesen letölthető és Free alkalmazás formájában futtatható CD/DVD író szoftver ami támogatja a Blu-ray […]
 • Wise Care 365: Szoftver biztonsági mentések készítéséhez is…2015-05-13 Wise Care 365: Szoftver biztonsági mentések készítéséhez is… (0)
  Az alábbi karbantartó szoftverrel (Wise Care 365) néhány biztonsági mentés készítési lehetőséghez is hozzáférhetsz, mentheted a […]