Korlátlan gyorsbillentyű funkció futtató parancs létrehozásához használható szoftver a LeoMoon HotKeyz

Ingyenes Windows konfiguráló szoftver amivel gyorsbillentyűkombinációkat tudunk létrehozni rengeteg feladathoz. A szoftverrel fájlokat, mappákat, alkalmazásokat, illetve rendszer műveleteket is meg tudunk nyitni ahol akár a számítógép kikapcsolható, illetve újraindítható. El lehet indítani a képernyőkímélőt. A LeoMoon HotKeyz gyorsbillentyű szerkesztő programot nem kell telepíteni.

A program egy szabadon beszerezhető korszerű konfiguráló eszköz amivel gyorsbillentyűparancsokat tudunk készíteni szoftverek, fájlok, illetve rendszerfeladatok elindításához, megnyitásához. Az indítása után több mély konfigurációs billentyű kombináció profil beállítást biztosít amit módosítani lehet, törölhetőek a fölöslegesek, illetve újakat készíthetünk amivel akár szoftvereket lehet futtatni, fájlokat tudunk megnyitni, illetve oldalakat HTTP, HTTPS, FTP protokollal.

Ingyenes gyorsbillentyű szerkesztő

A telepítés nélkül használható gyorsbillentyűkombináció konfiguráló a LeoMoon HotKeyz a hangerő módosításához is biztosít funkciót. Ki tudjuk kapcsolni a számítógépet, újra lehet indítani, hibernálható, zárolhatjuk a képernyőt, illetve kikapcsolható a monitor.

A csekély tudással rendelkező számítógép használók számára is profi konfiguráló kiegészítővel rengeteg Windows rendszer művelet, illetve szolgáltatás indítható el extra funkciókkal akár sokkal gyorsabb munkafolyamatként.  A LeoMoon HotKeyz konfiguráló alkalmazás telepítés nélkül használható ingyenes kiadása innen érhető el.

LeoMoon HotKeyz – gyorsbillentyű konfiguráló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Korlátlan gyorsbillentyű funkció futtató parancs létrehozásához használható szoftver a LeoMoon HotKeyz
Szerző
Leírás
Telepítés nélkül futtatható konfiguráló a LeoMoon HotKeyz amivel gyorsbillentyűkombinációs szolgáltatással lehet fájlokat, mappákat megnyitni illetve programokat futtatni.

Kapcsolódó szoftverek