MaxLauncher Portable 1.26.0.0

A MaxLauncher Portable egy különleges Hotkey program, amivel előre meghatározott definíció szerint tudsz alkalmazásokat elindítani. Az alábbi Free alkalmazással gyorsbillentyű parancsokat tudsz hozzárendelni adott folyamatokhoz. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható verzió.

Itt egy különleges, ingyenes Windows konfiguráló program, amivel lehetőséged van arra hogy adott folyamatokat, alkalmazásokat tudj elindítani gyorsbillentyűparancsokkal. A szoftverrel akár adott mappákat is el lehet érni. A MaxLauncher Portable megoldását nem kell telepíteni. Installer változatban is beszerezhető.

A MaxLauncher Portable lementése után a programot csak el kell indítani, majd létre kell hozni egy konfigurációs fájlt, amit a beállításaid elmentésére használ fel. Ezt a fájlt bárhová elmentheted későbbre.

A MaxLauncher Portable rugalmas, hatékony módját biztosítja, hogy saját gyorsbillentyű parancsokat tudj létrehozni szinte bármilyen korábban telepített alkalmazás, vagy Windows szolgáltatás azonnali elérésének a céljából.

A szoftver használata nagyon egyszerű. Az indítást követően a kezelőfelületén válaszd ki azt a billentyűkombinációs parancsot, amit egy meghatározott szoftver, vagy mappa közvetlen eléréséhez szeretnél felhasználni. A jobb egérgombbal való kattintás után további opciók válnak elérhetővé, itt adható meg a szóban forgó alkalmazás, illetve azok a változók ami szerint szeretnéd az futtatni. A MaxLauncher Portable igen csekély mérettel rendelkezik, ez a jellemző az erőforrásokról is elmondható, nem terheli le az operációs rendszert.

A MaxLauncher Portable nem csak funkcionálisan büszkélkedhet különlegességekkel, a kinézetét is módosítani lehet, erre a szoftver több Skint is biztosít.

Ez a gyorsbillentyű program nem igényel túl sok beállítást, csak néhány jellemzőbb paramétert lehet módosítani, az indítása után azonnal használható formában érhető el.

A MaxLauncher Portable hordozhatóságából több hasznos tulajdonság is származik. A programot futtatni lehet több gépen is, amellett hogy a korábban összeállított konfigurációt nem veszti el, ráadásul nem szemeteli az operációs rendszert.

Helyette választható a Wise HotKey, továbbá az EvoKeys megoldása.

A MaxLauncher Portable a népszerű gyorsbillentyű program telepítést nem igénylő változata, ami több hasznos jellemzővel áll rendelkezésre a kipróbálói számára. Az ingyenes szoftver kinézetét Skinekkel lehet módosítani. Angol nyelvű.

MaxLauncher Portable

MaxLauncher Portable összefoglaló:

 • Gyorsbillentyű program
 • nem kell telepíteni
 • alkalmazások indításához
 • fájlok egyszerű eléréséhez
 • menthető beállítások
 • felhasználóbarát megtervezés
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MaxLauncher Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MaxLauncher 1.26.0.02021-05-21 MaxLauncher 1.26.0.0 (0)
  A MaxLauncher egy speciális Windows konfiguráló eszköz, fájlkezelő program, amivel lehetőséged van arra hogy adott alkalmazásokat, […]
 • Nirlauncher 1.23.462021-06-07 Nirlauncher 1.23.46 (0)
  A Nirlauncher egy telepítést nem igénylő számos hasznos Toolst tartalmazó programcsomag. A fontosabb lehetőségeit tekintve tartalmaz […]
 • HTTP Downloader 1.0.4.32021-05-27 HTTP Downloader 1.0.4.3 (0)
  A HTTP Downloader egy profi letöltésvezérlő program amivel szinte bármilyen tartalom rengeteg kényelmi funkcióval tárolható el. A […]
 • DriverMax 12.142021-05-10 DriverMax 12.14 (0)
  A DriverMax nevű programmal az illesztőprogramokról tudsz biztonsági mentést készíteni. A szoftverrel azokról néhány információt is […]
 • Super Launcher 1.2.2.02021-03-18 Super Launcher 1.2.2.0 (0)
  A Super Launcher egy speciális start menü amivel különböző jogosultsággal lehet programokat elindítani, illetve feladatokat […]