MD5 Checksum Tool – ingyenes Hash generáló szoftver a PC-n található fájljaidhoz

A teljesen szabadon kipróbálható alkalmazással pillanatok alatt megtudhatod a gépeden található fájljaid Hash értékeit, azt több módszerrel tudja eltárolhatóvá tenni. A szoftver néhány extra kiegészítővel is rendelkezik a plusz, kényelmi eszközök eléréshez.

Hash gereráló szoftverekből rengeteg tölthető le, itt egy ingyenes, akár telepítés nélkül is beszerezhető példány, ami az egyszerű, széleskörű eredményekre koncentrál. A program Virustotal integrációval is rendelkezik, amivel a felhasználhatósága bővíthető ki víruskeresésekhez. Az MD5 Checksum Tool Magyar nyelvű futtatási lehetőséggel rendelkezik, képes két fájl összehasonlítására is ha a munkafolyamat azt teszi szükségessé. Általában ilyen jellegű feladatokat fájlok esetén lehet elvégezni, ezzel a szoftverrel most arra is lehetőség van hogy teljes mappákat figyelembe vegyen az ellenőrzéskor, az eredményeket vágólapra másolhatod, így azt egy szöveges dokumentum fájlban eltárolhatod későbbre. Az MD5 Checksum Tool fejlesztője azokra is figyelmet szentelt akik nem szeretnék telepíteni, csak ki akarják próbálni, esetleg rendszeres napi használatra szánják. Funkció támogatottságban teljesen ugyan azokat a szolgáltatásokat vehetjük igénybe, így a kívánt munkafolyamat szerint dönthető el hogy mely kiadásra tartasz igényt.

MD5 Checksum Tool – Remek tervezéssel rendelkező Hash ellenőrző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
MD5 Checksum Tool – ingyenes Hash generáló szoftver a PC-n található fájljaidhoz
Szerző
Leírás
Ingyenes, több változatban is beszerezhető Hash ellenőrző szoftver: MD5 Checksum Tool

Kapcsolódó szoftverek