Duplicate File Detective 6.1.84

A Duplicate File Detective egy igen egyedi fájlkezelési feladatot támogat, a szoftverrel az egyik legalaposabban tudod felkutatni a gépeden található többször is előforduló fájlokat. A duplikátum kereső több szűrési lehetőséget is biztosít, méret, dátum, név, tárolás helye, fájlformátum, annak az érdekében, hogy olyan eredményeket biztosítson amire neked szükséged van. Rengeteg fájlformátumot támogat. Tartalmaz még Hash kalkulátort is.

Hatalmas tárolóegységekkel rendelkezők számára létrehozott igen hasznos fájlkezelő alkalmazás, amivel fájl duplikátumokat tudsz keresni. A Duplicate File Detective szinte bármilyen fájlformátumhoz felhasználható, könnyed kezeléssel jellemezhető.

A szoftver, vagyis a Duplicate File Detective letöltése után a néhány kattintásból álló telepítésével egy igen korszerű, rengeteg beállítási lehetőséggel, szűrőkkel biztosított programot próbálhatsz ki, pillanatok alatt eredményeket kaphatsz azokról a fájlokról amikből több is van.

Azt hogy milyen kritériumok szerint szeretnél eredményeket kapni, a Duplicate File Detective beállításainál lehet konfigurálni a számára szűrők formájában. Ilyen a formátum, méret, dátum, tárolás helye, az elnevezésben használt karakterek. Ha ezeket az eredmények még később fel szeretnéd használni több módszerrel is el lehet menteni. A szoftver használata előtt a kívánt legfontosabb keresési beállítások definiálása után külön kiválasztható, hogy hol történjen a duplikált fájl keresés, itt is szinte végtelen lehetőség állrendelkezésre. Sőt ha ez még kevés volna tudásban a szoftver egy igen egyszerű Hash generátor funkciót is biztosít adott fájlok a szóban forgó értékeinek a kigenerálásához.

A Duplicate File Detective kezelőfelületét Skinekkel lehet módosítani, ha esetleg nem nyerné el a tetszésedet az alapértelmezett megjelenése.

Ingyenes alternatívájaként futtatható helyette a Wise Duplicate Finder, illetve a Duplicate Cleaner Free a szoftverek megfelelő használata esetén akár jelentős helyet is felszabadíthatsz a merevlemezedet, illetve rendszerezettebb állapotot tudsz elérni.

A Duplicate File Detective segít felkutatni azokat a fájlokat amikből több is található, ezzel helyet tudsz felszabadítani a merevlemezeden akár néhány perc alatt. Szűrők, menthető jelentések is felhasználhatóak.

Duplicate File Detective

Duplicate File Detective Összefoglaló:

 • Fájlkezelő szoftver
 • duplikátum fájlok felkutatásához
 • szűrők támogatása
 • fájl formátum szerinti keresés
 • kiváló funkció támogatás
 • Hash generátor
 • Képekhez, videókhoz, szinte bármihez…
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.duplicatedetective.com/ 

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Duplicate File Detective
Platform
Windows
Teljes ár
USD 50,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EF Duplicate MP3 Finder Portable 21.102021-09-22 EF Duplicate MP3 Finder Portable 21.10 (0)
  Az EF Duplicate MP3 Finder Portable egy telepítést egyáltalán nem igénylő duplikátum kereső ami zenei fájlok kezeléséhez lett […]
 • Wise Duplicate Finder 2.0.1.562021-08-25 Wise Duplicate Finder 2.0.1.56 (0)
  A Wise Duplicate Finder megoldásának köszönhetően helyet lehet felszabadítani a PC merevlemezén azáltal, hogy felkutatod a többször […]
 • Auslogics Duplicate File Finder 9.2.0.02021-08-24 Auslogics Duplicate File Finder 9.2.0.0 (3)
  Az Auslogics Duplicate File Finder a legjobb és legegyszerűbb megoldást biztosítja az akár kezdő ismeretekkel rendelkező felhasználók […]
 • Duplicate File Finder Plus 9.0.0382017-09-29 Duplicate File Finder Plus 9.0.038 (0)
  A Duplicate File Finder Plus megoldásával egy speciális karbantartó szoftvert kapsz, amivel felkutathatod a számítógépeden található […]
 • Duplicate File Eraser 2.0.2.02016-11-11 Duplicate File Eraser 2.0.2.0 (0)
  A Duplicate File Eraser segítségével gyorsan és hatékonyan keresheted meg azokat a fájlokat amikből több is előfordul a merevlemezen. […]