Duplicate File Finder Plus 9.0.038

A Duplicate File Finder Plus megoldásával egy speciális karbantartó szoftvert kapsz, amivel felkutathatod a számítógépeden található fájlduplikátumokat. Az alkalmazás a tökéletesebb eredmények biztosítása érdekében több különleges beállítási lehetőséget is biztosít. Képek, videók, zenék, dokumentum fájlok, tömörített tartalmak esetén használható.

A címben említett alkalmazás egy speciális fájlkereső szoftver amivel olyan tartalmakat tudsz keresni amikből több is előfordul a merevlemezeden. A Duplicate File Finder Plus nevű karbantartó szoftver megfelelő használata esetén helyet szabadíthatsz fel a merevlemezeden.

A Duplicate File Finder Plus letöltése után egy néhány kattintást igénylő lépéssorozattal installálható. A szoftver a hasonló duplikátum kereső szoftverekkel ellentétben sokkal több lehetőséget biztosít, profi szinten konfigurálható.

A Duplicate File Finder Plus több fájlformátumot is támogat legyen az Kép, videó, zene, dokumentum fájl, Archívum tartalmak.

A használata előtt külön kiválasztható, hogy hol végezzen el kereséseket, ez lehet a teljes merevlemez, vagy egy adott kiválasztott mappa. Természetesen külön szűrőket is alkalmazhatsz, így specifikusabb találati eredményeket biztosít, legyen méret, hely, vagy fájlkiterjesztés szerint. A keresés után egy jól áttekinthető listát kínál áttekintésre ezekről a fájlokról az azok törlése előtt kiválaszthatod, hogy mik azok a fájlok amiket meg szeretnél tartani, illetve mi az amire már egyáltalán nincs szükséged.

Amire viszont fel kell hívni a figyelmet, hogy a program kereskedelmi termék, ingyenesen csak időkorlátozással lehet igénybe venni.

A program azzal ellentétben, hogy nem igényel komolyabb erőforrást a PC-től, garantált eredményeket biztosít. A szoftverrel pillanatok alatt fel lehet kutatni azokat a fájlokat amikből az évek során több példányt is felhalmoztál.

Ha a szóban forgó feladatra, duplikátum fájlok keresésére ingyenes megoldást szeretnél használni a Duplicate File Finder Plus nevű szoftver helyett választhatod a Duplicate Cleaner Free, illetve a Wise Duplicate Finder keresőjét. Az Auslogics Duplicate File Finder Magyar nyelven használható, inkább az egyszerűbb használatot tartja szem előtt.

A Duplicate File Finder Plus egy modern, rengeteg speciális konfigurálási lehetőséget biztosító duplikátum kereső szoftver, amit képek, videók, dokumentum fájlokhoz lehet felhasználni. Windows 10 rendszerre is teljes értékűen használható.

Duplicate File Finder Plus

Duplicate File Finder Plus összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • duplikált fájlok kereséséhez
 • szűrők támogatása
 • több elgondolás szerint is kezdeményezhető a keresés
 • Képek, videók, zenék, dokumentum fájlokhoz
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://duplicatefilefinder4pc.com/

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Duplicate File Finder Plus
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Auslogics Duplicate File Finder 9.1.0.12021-07-07 Auslogics Duplicate File Finder 9.1.0.1 (3)
  Az Auslogics Duplicate File Finder a legjobb és legegyszerűbb megoldást biztosítja az akár kezdő ismeretekkel rendelkező felhasználók […]
 • Duplicate File Detective 6.1.842018-08-23 Duplicate File Detective 6.1.84 (0)
  A Duplicate File Detective egy igen egyedi fájlkezelési feladatot támogat, a szoftverrel az egyik legalaposabban tudod felkutatni a […]
 • Soft4Boost Dup File Finder 7.2.1.9072018-07-04 Soft4Boost Dup File Finder 7.2.1.907 (0)
  A Soft4Boost Dup File Finder segítségével felkutathatod a HDD-n a fájl duplikátumokat, azokat akár visszaállíthatatlanul törölni is […]
 • Exact Duplicate Finder 0.9.7.232016-10-05 Exact Duplicate Finder 0.9.7.23 (0)
  Az Exact Duplicate Finder egy könnyed lehetőségeket biztosító duplikátum kereső karbantartó Free alkalmazás, amivel pillanatok alatt […]
 • AllDup Portable 4.4.562021-07-11 AllDup Portable 4.4.56 (0)
  Az AllDup Portable egy telepítés nélkül futtatható duplikátum kereső program. A szoftver ideális hogy néhány lépésben fel tudd […]