Karbantartó szoftverek

Duplicate File Finder 1.4

A Duplicate File Finder egy helyfelszabadítási munkafolyamatokhoz is remek program amivel a duplikált tartalmakat lehet kilistáznunk. A Free alkalmazással a hasonló képeket, Audiókat, illetve videókat egy felhasználóbarát paraméterekkel futtatható funkcióval lehet megkeresnünk ahol a fájlok nevét, illetve a méretét SHA1 jellemzőkkel tudjuk összehasonlítani. A szoftver SHA1 generáló funkciót is tartalmaz.

Egy profi fájlkezelő program amivel duplikált tartalmakat lehet felkutatni ahol rengeteg beállítással tudunk hasonló tartalommal kezelt fájlokat kilistázni, illetve azokat törölni. A Duplicate File Finder SHA1 Generáló kiegészítőt is tartalmaz.

A Duplicate File Finder letöltése a szoftver telepítése a futtatása után egy duplikált fájlok kereséséhez használt felhasználói felületen a fájlok neve, a fájlokat tartalmazó mappák elérési útvonalát, illetve az SHA 1 paramétereit is meg lehet tekintenünk. A Duplicate File Finder telepítés nélkül is beszerezhető.

A Program az azonos tartalommal eltárolt fájlok felkutatásához több módszert is tartalmaz ahol név, méret, illetve SHA1 értékek alapján tudja a dokumentum fájlokat kilistázni. A szoftverrel akár egy jelentést is létrehozhatunk amit egy CSV fájlkiterjesztésbe tudunk exportálni ami duplikátum tartalommal eltárolt fájlok, illetve egy mappában található tartalmak.

Tartalmak SHA1 paramétereinek a létrehozásához is futtatható a Duplicate File Finder

A duplikátum tartalmak kereséséhez futtatható program a Duplicate File Finder képekhez, videókhoz, alkalmazásokhoz, dokumentumokhoz hatékony. Az alkalmazás egy projektben akár több mappához is futtatható ahol egy egyedi felületen be tudjuk tallózni azokat a mappákat ahol a duplikált tartalmakat meg akarjuk keresni. A szoftver a mappákban elérhető fájlokat, illetve a duplikátumokat egy panelos felületen teszi megtekinthetővé ahol meg tudjuk tekinteni a tartalmat, illetve meg lehet nyitni azt a mappát amelyben az elérhető.

Ogg MP3 kodek formátumokhoz használható duplikátum kereső az EF duplicate MP3 Finder, HDD karbantartási feladatok esetén is hatékony megoldás az SBMAV Disk Cleaner.

A Duplicate File Finder duplikált fájlok felkutatásához elérhető ingyenes program ami dokumentumok, képek, illetve multimédiás tartalmak esetén is futtatható. A szoftver fájlméret, név, SHA1 érték összehasonlítással listázza ki a duplikált tartalmakat.

Duplicate File Finder

Duplicate File Finder Összefoglaló:

 • duplikátum kereső program
 • merevlemez hely felszabadítási munkafolyamatokhoz
 • installálás nélküli verzióban is beszerezhető
 • képekhez, videókhoz, dokumentum tartalmakhoz is
 • név, méret, SHA1 értékek összehasonlításához is futtatható
 • eltárolható jelentés
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://vovsoft.com/software/duplicate-file-finder/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Duplicate File Finder
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Duplicate File Finder Portable 1.42023-03-30 Duplicate File Finder Portable 1.4 (0)
  A Duplicate File Finder Portable telepítés nélkül futtatható duplikátum kereső program. A Free alkalmazás az összes fájlformátumhoz […]
 • SecureDUPLICATE Finder (Cleaner) 2.17.115.26992022-07-04 SecureDUPLICATE Finder (Cleaner) 2.17.115.2699 (0)
  A SecureDUPLICATE Finder (Cleaner) egy ígéretes másodpéldány tartalmak kereséséhez használható App amivel a duplikátumok szűrő […]
 • Auslogics Duplicate File Finder 10.0.0.52024-05-02 Auslogics Duplicate File Finder 10.0.0.5 (3)
  Az Auslogics Duplicate File Finder a legjobb és legegyszerűbb megoldást biztosítja az akár kezdő ismeretekkel rendelkező felhasználók […]
 • Easy Duplicate Finder 7.27.0.552024-06-05 Easy Duplicate Finder 7.27.0.55 (0)
  Az Easy Duplicate Finder egy professzionális duplikátum kereső alkalmazás, amivel néhány lépésben kutathatsz fel minden olyan fájlt, […]
 • Wise Duplicate Finder 2.1.1.612024-01-20 Wise Duplicate Finder 2.1.1.61 (0)
  A Wise Duplicate Finder megoldásának köszönhetően helyet lehet felszabadítani a PC merevlemezén azáltal, hogy felkutatod a többször […]

Szólj hozzá