Karbantartó szoftverek

SecureDUPLICATE Finder (Cleaner) 2.17.115.2699

A SecureDUPLICATE Finder (Cleaner) egy ígéretes másodpéldány tartalmak kereséséhez használható App amivel a duplikátumok szűrő funkcióval listázhatóak ki. Egy különleges több szálon történő keresési módszerrel kutatja fel a duplikált fájlokat ami karbantartáshoz, helyfelszabadítási munkafolyamatokhoz is hatékony. A szoftvert képek, videók, dokumentumok, tömörített mappákhoz elérhető duplikált fájlkiterjesztéseihez választhatjuk.

Egy merevlemez hely felszabadításhoz futtatható fájlok másodpéldányainak a felkutatásához profi program amivel egy meghajtón, illetve egy mappában kutathatjuk fel az azonos tartalommal elérhető fájlokat. A SecureDUPLICATE Finder (Cleaner) speciális szűrő funkciójával testre szabottabban tudunk duplikált tartalmakat felkutatni.

A SecureDUPLICATE Finder (Cleaner) letöltése, a szoftver installálása, illetve a futtatása után egy duplikált fájlkiterjesztés beállítás indítófelületen lehet a tartalmak felkutatásához szükséges háttrétárolókat kiválasztani.

Fájlszűrő funkcióval futtatható amivel tömörített mappák, dokumentumok, képek, Audió fájlok, videó duplikált tartalmak felkutatásához hatékony. A szoftver egy gyors keresési technológiával tudja a tartalmakat felkutatni amivel a hasonló fájlok törölhetőek. Billentyűparancsok létrehozásához elérhető funkciót is biztosít amivel kényelmesebben tudjuk a duplikált fájlokat felkutatni törölni, a fájlkezelési feladatokat elérni. A SecureDUPLICATE Finder (Cleaner) hely felszabadítási munkafolyamatokhoz is eredményes.

Gyors duplikátum kereső program a SecureDUPLICATE Finder (Cleaner)

A karbantartó szoftver indítófelületén a duplikátum tartalmak kereséséhez integrált eszközöket biztosító panelok pozícióját, illetve kinézetét is testre lehet szabni, témákkal lehet módosítani. A grafikus felső vezérlősávon elérhető funkciókat szerkeszteni tudjuk eltávolíthatóak a nem használtak, hozzá tudjuk azokat adni amiket gyakran szeretnénk futtatni.

Egy duplikátum fájlok kezeléséhez létrehozott indítófelülettel kifejlesztett duplikátum kereső program a Glary Duplicate Cleaner, Windows App kiegészítőként beszerezhető azonos tartalmak kereséséhez használható alkalmazás a Duplicates Cleaner amikkel akár el tudjuk távolítani a haszontalan fájlokat.

A SecureDUPLICATE Finder (Cleaner) egy gyors több szálú technológiával használható duplikátum kereső program, amivel akár testre szabható panel alapján készített felületen törölhetőek az azonos tartalmak. A karbantartót regisztrálni kell.

SecureDUPLICATE Finder (Cleaner)

SecureDUPLICATE Finder (Cleaner) Összefoglaló:

 • karbantartó program
 • hely felszabadítási munkafolyamatokhoz
 • duplikátum kereső
 • szűrő funkciót is tartalmaz
 • alapvető erőforrással használható
 • Szerkeszthető a panelok pozíciója
 • Skinezhető
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.zaxao.com/secure_duplicate_finder_cleaner.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SecureDUPLICATE Finder (Cleaner)
Platform
Windows
Teljes ár
USD 9,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Duplicate File Finder 1.42023-03-30 Duplicate File Finder 1.4 (0)
  A Duplicate File Finder egy helyfelszabadítási munkafolyamatokhoz is remek program amivel a duplikált tartalmakat lehet kilistáznunk. […]
 • Easy Duplicate Finder 7.27.0.552024-06-05 Easy Duplicate Finder 7.27.0.55 (0)
  Az Easy Duplicate Finder egy professzionális duplikátum kereső alkalmazás, amivel néhány lépésben kutathatsz fel minden olyan fájlt, […]
 • Duplicate File Finder Portable 1.42023-03-30 Duplicate File Finder Portable 1.4 (0)
  A Duplicate File Finder Portable telepítés nélkül futtatható duplikátum kereső program. A Free alkalmazás az összes fájlformátumhoz […]
 • EaseUS DupFiles Cleaner 1.0.12024-05-26 EaseUS DupFiles Cleaner 1.0.1 (0)
  Az EaseUS DupFiles Cleaner egy akár Windows optimalizáláshoz is használható karbantartó program amivel a duplikátum tartalmakat lehet […]
 • EF Duplicate MP3 Finder 24.052024-04-24 EF Duplicate MP3 Finder 24.05 (0)
  Az EF Duplicate MP3 Finder egy zenei tartalmakhoz tervezett duplikátum kereső alkalmazás, amivel törölheted a többször is előforduló […]

Szólj hozzá