Hely felszabadítási feladatokhoz hatékony duplikátum kereső a SecureDUPLICATE Finder (Cleaner)

Egy korszerű, ismétlődő fájlok felkutatásához használható program, egy különleges több szálú technológiával lehet a fájlmásolatokat megkeresnünk, illetve akár törölni. A szoftver a duplikált tartalmakról információkat is meg tud jeleníteni. A SecureDUPLICATE Finder (Cleaner) karbantartási munkafolyamatokhoz, illetve hely felszabadításhoz választható.

A szoftver egy karbantartási feladatokhoz futtatható gyors duplikátum kereső program amivel akár helyet lehet felszabadítani az ismétlődő fájlok eltávolításával. A SecureDUPLICATE Finder (Cleaner) tartalmak felkutatásához elérhető konfigurációs felületén be lehet állítani, hogy milyen fájlformátumok felkutatásához szeretnénk futtatni. A szoftver akár korlátlan számmal csatlakoztatott tárolóegységekben tud duplikált tartalmakat felkutatni ahol manuálisan választhatóak ki azok a fájlok amik azonos tartalommal készültek el.

Másodpéldány fájlok törlése

A duplikált fájlokhoz elérhető rendszer információk megjelenítéséhez tervezett panelok pozícióját profilos konfigurációval lehet testre szabni. Az indítófelületét skinekkel lehet módosítanunk. A program a fájlok neve, duplikált tartalmak mérete, a módosítás, illetve a létrehozás dátum információkat egy konfigurálható szűrő funkcióval készített panelon teszi megtekinthetővé.

A tárolóegységekben, mappákban felhalmozódott duplikátum tartalmak gyors, hatékony felkutatásához választhatjuk. A SecureDUPLICATE Finder (Cleaner) merevlemez hely felszabadítási munkafolyamatokhoz is profi karbantartó szoftver innen szerezhető be.

SecureDUPLICATE Finder (Cleaner) – Duplikátum kereső program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Hely felszabadítási feladatokhoz hatékony duplikátum kereső a SecureDUPLICATE Finder (Cleaner)
Szerző
Leírás
Több szálú technológiával futtatható duplikátum kereső a SecureDUPLICATE Finder (Cleaner).

Kapcsolódó szoftverek