Duplicates Cleaner: Duplikált tartalmak kereséséhez használható Windows program

A szoftverrel duplikált tartalmakat lehet keresni, illetve azokat törölni ha csökken a tárolóegységen a szabad felhasználható kapacitás. A Duplicates Cleaner megoldását Windows App szolgáltatásként lehet beszerezni, illetve használni. Ami hasznos hogy szűrni lehet a keresések előtt milyen tartalmakat szeretnénk vele kezelni.

A szoftver több okból is hasznos lehet azok számára akik rengeteg tartalmat tárolna a gépükön. A megoldással nem csak az azok rendszerezéséhez lehet használni egy speciális eszközt amivel törölhetőek azok a fájlok amikből több is megtalálható a számítógépen.

A szoftverrel előre beállított elvárások szerint lehet keresni olyan fájlokat amikből több duplikátum tartalom is megtalálható.

A Duplicates Cleaner megoldása számos fájl formátumhoz eredményesen futtatható, rengeteg hasznos tulajdonságot elmondhatunk az alkalmazásról. Innen érhető el az aktuális kiadás.

Előre kiválasztott fájl formátumot lehet felkutatni vele amivel helyet szabadíthatunk fel ha pont erre a feladatra kerestünk egy duplikált fájlok kezeléshez kiválasztható alkalmazást. Dizájnos felhasználói felülettel rendelkezik.

Duplicates Cleaner – duplikátum kereső alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Duplicates Cleaner: Duplikált tartalmak kereséséhez használható Windows program
Szerző
Leírás
Többszörözött fájlok kereséséhez használható alkalmazás amivel plusz helyet kapunk: Duplicates Cleaner

Kapcsolódó szoftverek