Easy Duplicate Finder 7.13.0.29

Az Easy Duplicate Finder egy professzionális duplikátum kereső alkalmazás, amivel néhány lépésben kutathatsz fel minden olyan fájlt, ami többszörözött formában található meg a számítógép merevlemezén. Szűrők, kizárások támogatással. Ideális helyfelszabadítási feladatokhoz. Képek, videók, dokumentumok, zenei fájlok esetén is alkalmazható.

Egy nagyon egyszerűen használható, többszörözött formában előforduló fájlok felkutatására alkalmas segédalkalmazás az Easy Duplicate Finder.

Az Easy Duplicate Finder letöltése után, egy gyakorlatilag minimális lépést igénylő telepítési folyamat következik, aminek a végeztével, egy nagyon egyszerű, jól navigálható kezelőfelületen végezheted el a szóban forgó műveletet, vagyis a fájlduplikátumok felkutatását. A szoftver első indítását követően egy beépített varázslófelület fogad, ahol néhány fontosabb információt adhatsz meg. Többek között azt, hogy mely területen kezdeményezze a keresést. A munkafolyamat elkezdése előtt közvetlenül a felületéről, alapvető beállításokhoz is hozzáférhetsz, kizárásokat alkalmazhatsz, megadhatod azt a mappát, ahol kezdeményezze a keresést.

Duplikátum kereső program fotók, dokumentumok, audió tartalmakhoz az Easy Duplicate Finder

Külön a konfigurációs panelon meghatározható, hogy képeket, videókat, dokumentumokat, vagy zenei fájlokat vegyen figyelembe.

Az alkalmazás rendeltetésszerű használatából több előny is származik. Nem csak hogy helyet lehet vele felszabadítani, de jelentősen le lehet csökkenteni a PC ezen irányú terheltségi állapotát, nem is beszélve arról az előnyről, hogy sokkal könnyebben tudsz navigálni.

Az Easy Duplicate Finder kis méret, alacsony erőforrás mellett látja el a feladatát, így gyengébb konfigurációjú számítógépeken is elvégzi a többszörözötten előforduló fájlok felkutatását. A szoftver sajnos ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe, de ez otthoni felhasználás esetén nem tekinthető problémának. Ha a szoftver elnyerné a tetszésedet, meg is vásárolható.

Hasonló funkciót biztosít még a Duplicate File Eraser, illetve a Glary Duplicate Cleaner vagy a Duplicate Cleaner Free. Őket is kipróbálhatod.

Az Easy Duplicate Finder nevű alkalmazással helyet szabadíthatsz fel, megkeresheted a számítógépeden található duplikátum fájlokat. Szűrőket, kizárásokat is támogat. Ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe.

Easy Duplicate Finder

Easy Duplicate Finder összefoglaló:

 • Duplikátum kereső alkalmazás
 • szűrők, kizárások támogatása
 • nagyon egyszerű használni
 • felhasználóbarát kezelőfelület
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.easyduplicatefinder.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Easy Duplicate Finder
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
39,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EF Duplicate MP3 Finder 21.102021-09-22 EF Duplicate MP3 Finder 21.10 (0)
  Az EF Duplicate MP3 Finder egy zenei tartalmakhoz tervezett duplikátum kereső alkalmazás, amivel törölheted a többször is előforduló […]
 • EF Duplicate MP3 Finder Portable 21.102021-09-22 EF Duplicate MP3 Finder Portable 21.10 (0)
  Az EF Duplicate MP3 Finder Portable egy telepítést egyáltalán nem igénylő duplikátum kereső ami zenei fájlok kezeléséhez lett […]
 • Wise Duplicate Finder 2.0.1.562021-08-25 Wise Duplicate Finder 2.0.1.56 (0)
  A Wise Duplicate Finder megoldásának köszönhetően helyet lehet felszabadítani a PC merevlemezén azáltal, hogy felkutatod a többször […]
 • Auslogics Duplicate File Finder 9.2.0.02021-08-24 Auslogics Duplicate File Finder 9.2.0.0 (3)
  Az Auslogics Duplicate File Finder a legjobb és legegyszerűbb megoldást biztosítja az akár kezdő ismeretekkel rendelkező felhasználók […]
 • File Tree 2.02021-01-31 File Tree 2.0 (0)
  A File Tree fájlkezelő program egy több feladatokhoz is profi eszköz amivel a gépen található fájlokkal szükséges munkafolyamatok […]