EF Duplicate MP3 Finder 23.01

Az EF Duplicate MP3 Finder egy zenei tartalmakhoz tervezett duplikátum kereső alkalmazás, amivel törölheted a többször is előforduló fájlokat. Ideális helyfelszabadításhoz. Támogatja az MP3, WMA, OGG, FLAC formátumokat. Magyar nyelven használható.

Ha nagyobb zenei gyűjteménnyel rendelkezel, ott több olyan fájl is található ami többször is előfordul, azt kézzel nehezen tudod megtalálni, akkor a duplikátumok felkutatásához felhasználhatod az EF Duplicate MP3 Finder nevű programot.

Az EF Duplicate MP3 Finder letölthető hordozható változatban is ami némileg rugalmasabban futtatható.

Az indítása után lehetséges, hogy nem Magyar nyelven fog elindulni, de ezt külön a beállításoknál kiválasztható mivel azt is támogatja.

A szoftver kezelőfelülete áttekinthető, biztosít néhány kényelmi funkciót is ami elengedhetetlennek tekinthető a rendeltetésszerű használat érdekében. Opcionálisan a vele a kezelt zenei tartalmakat le is tudod játszani, arról néhány alapvető információt is megtudhatsz, sőt akár kereséseket is kezdeményezhetsz adott elemek felkutatásának a céljából.

Az EF Duplicate MP3 Finder az alkalmazott feladathoz szükséges beállítások elmentését is támogatja, azt profilba lehet rendezni, ami rendszeres használat esetén lehet hasznos.

Zenei fájlokhoz használható duplikátum kereső az EF Duplicate MP3 Finder

A duplikált elemek kereséséhez szűrőket is igénybe lehet venni. Néhány egyszerűbb fájlkezelési feladatot is rá lehet bízni, mozgathatóak az egyes elemek, manuálisan törölhetőek. Az EF Duplicate MP3 Finder rengeteg speciális beállítást biztosít, ahol testre szabható a megjelenés, az eszköztáron megjelenített menüpontok.

Támogatott fájlformátumok: MP3, AAC, APE, CDA. IT, M4B, MOD, MP4, MPC, MPC, MTM, OFR, S3M, SPX, TTA, UMX. VQF, WV M4A, OFS

Alternatív megfelelőjeként használhatod a Glary Duplicate Cleaner, a Wise Duplicate Finder esetleg az Exact Duplicate Finder nevű programokat. Természetesen ők inkább általános duplikált fájlok keresésre alkalmasak.

Az EF Duplicate MP3 Finder segítségével pillanatok alatt fel tudod kutatni, illetve törölni azokat a zenei fájlokat amik többször is előfordulnak. A rendeltetésszerű használata esetén helyet is fel tudsz szabadítani. Magyar nyelvű.

EF Duplicate MP3 Finder

EF Duplicate MP3 Finder Összefoglaló:

 • duplikátum kereső alkalmazás
 • hordozható változatban is beszerethető
 • egyszerű használat
 • testre szabható megjelenés
 • beépített médialejátszó
 • rengeteg fájlformátumot ismer
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.efsoftware.com/d3/e.htm

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
EF Duplicate MP3 Finder
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 14,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EF Duplicate MP3 Finder Portable 23.012023-01-22 EF Duplicate MP3 Finder Portable 23.01 (0)
  Az EF Duplicate MP3 Finder Portable egy telepítést egyáltalán nem igénylő duplikátum kereső ami zenei fájlok kezeléséhez lett […]
 • Easy Duplicate Finder 7.22.0.412022-11-09 Easy Duplicate Finder 7.22.0.41 (0)
  Az Easy Duplicate Finder egy professzionális duplikátum kereső alkalmazás, amivel néhány lépésben kutathatsz fel minden olyan fájlt, […]
 • Wise Duplicate Finder 2.0.2.572022-08-03 Wise Duplicate Finder 2.0.2.57 (0)
  A Wise Duplicate Finder megoldásának köszönhetően helyet lehet felszabadítani a PC merevlemezén azáltal, hogy felkutatod a többször […]
 • SecureDUPLICATE Finder (Cleaner) 2.17.115.26992022-07-04 SecureDUPLICATE Finder (Cleaner) 2.17.115.2699 (0)
  A SecureDUPLICATE Finder (Cleaner) egy ígéretes másodpéldány tartalmak kereséséhez használható App amivel a duplikátumok szűrő […]
 • Soft4Boost Dup File Finder 7.2.1.9072018-07-04 Soft4Boost Dup File Finder 7.2.1.907 (0)
  A Soft4Boost Dup File Finder segítségével felkutathatod a HDD-n a fájl duplikátumokat, azokat akár visszaállíthatatlanul törölni is […]