EF Duplicate MP3 Finder Portable 21.10

Az EF Duplicate MP3 Finder Portable egy telepítést egyáltalán nem igénylő duplikátum kereső ami zenei fájlok kezeléséhez lett tervezve. Kis méretű, kevés erőforrás igénnyel rendelkezik. Magyar nyelven futtathatod.

Egy igen hasznos segédalkalmazás, duplikátum kereső szoftver az EF Duplicate MP3 Finder Portable ami inkább nagyobb zenei gyűjteménnyel rendelkezők számára lehet elengedhetetlen. Számos hasznos beállítást, testreszabási lehetőséget tartalmaz.

Az EF Duplicate MP3 Finder Portable letöltése után a beüzemelés érdekében csak annyit kell tenned, hogy a kapott tömörített mappát maradéktalanul kicsomagolod egy szabad helyre, ezután gyakorlatilag azonnal használható állapotba kerül.

Ha napi rendszerességgel futtatnád a telepíthető változatára van szükséged.

A program MP3, AAC, APE, CDA. IT, MOD, MP4, MPC, MPC, MTM, OFR, S3M, SPX, TTA, UMX. VQF, WV M4A, OFS, M4B formátumok esetén nyújt maximális támogatást.

A szoftver biztosít egy beépített médialejátszót, amivel a betallózott zenei fájlokat lehet lejátszani. A beállításoknál testre szabható a megjelenés, az ikonok mérete, az alapértelmezett színvilág, néhány funkciójához billentyűkombinációs parancsokat is hozzárendelhetsz. Közvetlenül ezen a területen opcionálisan külön kiválasztható, hogy mely fájltípusok kezelését szeretnéd rábízni.

Az egyéb opciók részeként a kezelt fájlokat átnevezheted, mozgathatod, törölheted, másolhatod, de akár információkhoz is juthatsz azokról.

Amit még mindenképp érdemes felhozni mellette mint előnyös tulajdonság, hogy a beállításokat el lehet menteni, azt profilokba rendezni, így minimális felhasználói beavatkozás mellett futtathatod duplikátum fájlok kereséséhez.

Többszörösen előforduló fájlok keresésére használhatod még az Auslogics Duplicate File Finder-t, vagy a Xinorbis Portable nevű szoftvert, ami számos egyéb igen hasznos információval is tud szolgálni a háttértárolókon található fájlok mennyiségéről.

Az EF Duplicate MP3 Finder Portable a népszerű duplikátum kereső alkalmazás telepítést nem igénylő változata, amivel a zenei kollekciódban tudsz rendet tenni azáltal hogy eltávolítod a többször is elforduló fájlokat.

EF Duplicate MP3 Finder Portable

EF Duplicate MP3 Finder Portable összefoglaló:

 • duplikátum kereső program
 • nem kell telepíteni
 • billentyűkombinációs parancsok támogatása
 • menthető beállítások
 • profilos lehetőségek
 • kis méret
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.efsoftware.com/index.htm

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
EF Duplicate MP3 Finder Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
14 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EF Duplicate MP3 Finder 21.102021-09-22 EF Duplicate MP3 Finder 21.10 (0)
  Az EF Duplicate MP3 Finder egy zenei tartalmakhoz tervezett duplikátum kereső alkalmazás, amivel törölheted a többször is előforduló […]
 • Wise Duplicate Finder 2.0.1.562021-08-25 Wise Duplicate Finder 2.0.1.56 (0)
  A Wise Duplicate Finder megoldásának köszönhetően helyet lehet felszabadítani a PC merevlemezén azáltal, hogy felkutatod a többször […]
 • Duplicate File Detective 6.1.842018-08-23 Duplicate File Detective 6.1.84 (0)
  A Duplicate File Detective egy igen egyedi fájlkezelési feladatot támogat, a szoftverrel az egyik legalaposabban tudod felkutatni a […]
 • Easy Duplicate Finder 7.13.0.292021-10-14 Easy Duplicate Finder 7.13.0.29 (0)
  Az Easy Duplicate Finder egy professzionális duplikátum kereső alkalmazás, amivel néhány lépésben kutathatsz fel minden olyan fájlt, […]
 • AllDup Portable 4.4.562021-10-13 AllDup Portable 4.4.56 (0)
  Az AllDup Portable egy telepítés nélkül futtatható duplikátum kereső program. A szoftver ideális hogy néhány lépésben fel tudd […]