AllDup Portable 4.5.22

Az AllDup Portable egy telepítés nélkül futtatható duplikátum kereső program. A szoftver ideális hogy néhány lépésben fel tudd kutatni a többszörös formában is jelen lévő fotókat, videókat, zenei fájlokat, dokumentumokat. Free alkalmazásként futtatható.

Elsősorban azok számára lehet igen hasznos segédalkalmazás az AllDup Portable, akik rengeteg fájlt tárolnak a számítógépükön, fellelhetőek olyan tartalmak amik többszörösen is előfordulnak, ennek köszönhetően egyre kevesebb a szabad rendelkezésre álló szabad hely a merevlemezen. A szoftver a népszerű duplikátum kereső alkalmazás telepítést nem igénylő változata. Ha mégis installálnád a hagyományos verziója is elérhető a kínálatunkból.

Az AllDup Portable letöltése után a beüzemelés érdekében csak annyit kell tenni, hogy a tömörített fájl tartalmát kicsomagolod, az így kibontott mappában található alkalmazásra kattintva azonnal munkára fogható szemetelés mentesen. Több számítógépen is futtatható egy cserélhető adathordozóról is. A szoftver rendeltetésszerű használata esetén jelentős hely felszabadításra adódik lehetőség.

Az AllDup Portable indítását követően a kezelőfelületén ki lehet választani, hogy milyen fájlformátumok többszörözött elemei után kezdeményezz kereséseket, ez szinte bármi lehet. Képek, videók, audió fájlok, dokumentumok, külön a tényleges feladat végrehajtása előtt az is konfigurálható, hogy mely területet célozza meg.

Értelemszerűen az esetében is alkalmazhatsz szűrőket, kizárásokat, a találati listán közvetlen előnézeti lehetőséget is biztosít.

A keresés eredményeit jelentések formájában el lehet menteni. Ami igen hasznos tud lenni az alkalmazás későbbi futtatásakor. A szoftver teljes értékűen futtatható Windows XP / 10 operációs rendszeren is. Az egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelvi támogatást nem kapott.

Duplikátum fájlok keresésére használhatod még az Exact Duplicate Finder vagy a Glary Duplicate Cleaner nevű programot.

Az AllDup Portable egy hatékony duplikátum kereső alkalmazás, amivel többszörösen megtalálható képek, videók, audió tartalmak után kezdeményezhetsz kereséseket. Menthető jelentések, kizárások, is támogatott az esetében. Ingyenes változat.

AllDup Portable

AllDup Portable összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
AllDup Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AllDup 4.5.222022-08-15 AllDup 4.5.22 (0)
  Az AllDup segítségével a duplikált tartalmakat tudjuk felkutatni a merevlemezen, keresésre és eltávolításra egyaránt felhasználható. […]
 • Exact Duplicate Finder 0.9.7.232016-10-05 Exact Duplicate Finder 0.9.7.23 (0)
  Az Exact Duplicate Finder egy könnyed lehetőségeket biztosító duplikátum kereső karbantartó Free alkalmazás, amivel pillanatok alatt […]
 • Duplicate Cleaner Free 5.172022-09-25 Duplicate Cleaner Free 5.17 (0)
  A Duplicate Cleaner Free segítségével helyet szabadíthatsz fel a merevlemezen. Lehetőség van tartalom alapján kereséseket indítani. […]
 • Wise Duplicate Finder 2.0.2.572022-08-03 Wise Duplicate Finder 2.0.2.57 (0)
  A Wise Duplicate Finder megoldásának köszönhetően helyet lehet felszabadítani a PC merevlemezén azáltal, hogy felkutatod a többször […]
 • Glary Duplicate Cleaner 5.0.1.412022-07-06 Glary Duplicate Cleaner 5.0.1.41 (0)
  A Glary Duplicate Cleaner egy úgynevezett fájlmásolat takarító amivel felkutathatod, majd véglegesen törölheted azokat a tartalmakat […]