Wise Duplicate Finder 1.21

A Wise Duplicate Finder megoldásának köszönhetően helyet lehet felszabadítani a PC merevlemezén azáltal, hogy felkutatod a többször is előforduló fájlokat. Ez a Free alkalmazás szűrőket, illetve kizárásokat is támogat. Könnyen használható, kis méretű, kevés erőforrás igénnyel bír. Profi duplikátum kereső alkalmazás.

Az évek folyamán rengeteg olyan fájl gyűlhet össze a géped merevlemezén, amik többször is előfordulnak. Ennek sajnos vannak hátulütői, ha azokból rengeteg van, sok helyet tudnak elfoglalni a merevlemezen, sőt némi teljesítménybéli problémák is tapasztalhatóak, nem is beszélve arról, hogy nehezebben lehet megtalálni adott tartalmakat. Ezen problémákra nyújt megoldást a Wise Duplicate Finder, ami egy speciális fájlasszisztens, vele pillanatok alatt kutathatod fel a gépeden a duplikált, többször is jelen lévő fájlokat.

A Wise Duplicate Finder letöltése után pillanatok alatt telepíthető, ennek végeztével azonnal futtathatod. A szoftver kezelőfelületén megadhatod, hogy mely területen végezzen kereséseket, ez adott mappákra szűkíthető. A munkafolyamat, illetve a keresés jelentős mértékben lerövidíthető, ha szűréseket alkalmazol, a találati eredményeket több változó figyelembe vételével képes kilistázni. Természetesen a duplikált tartalmak rögtönzött törlését is támogatja, ezt nem kell manuálisan elvégezni. Opcionálisan meg lehet nyitni a kilistázott fájlok helyét, azokról információkhoz juthatsz. Külön szűrhetőek a fájlok videó, audió, dokumentum, képformátum szerint.

A szoftver még fejlesztés alatt áll, így jelenleg nem tud Magyar nyelven, de ezt szerencsére a könnyű használat ellensúlyozza.

A Wise Duplicate Finder képes a korábban végrehajtott feladatokat visszavonni. Rendeltetésszerű használat esetén jelentős helyet szabadíthatsz fel vele.

Duplikált tartalmak keresésére használhatod még a Glary Duplicate Cleaner, Duplicate File Eraser vagy a Duplicate Cleaner Free nevű programot. Természetesen ők is hatékony eredményeket tudnak biztosítani.

A Wise Duplicate Finder segít, hogy fel tudd kutatni a többször is elforduló fájlokat a merevlemezen. Szűrőket, kizárásokat is szolgáltat. Ideális, hogy helyet tudj felszabadítani néhány lépésben. Teljesen ingyenesen próbálható ki.

Wise Duplicate Finder

Wise Duplicate Finder Összefoglaló:

  • duplikátum kereső alkalmazás
  • szűrők, kizárások támogatása
  • helyfelszabadításhoz
  • egyszerűen használható
  • minimális beállítást igényel
  • Angol nyelv
  • Teljes verziós változat ( Freeware )
  • Hivatalos oldal: http://www.wisecleaner.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Wise Duplicate Finder
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

  • EF Duplicate MP3 Finder 6.802016-09-24 EF Duplicate MP3 Finder 6.80 (0)
    Az EF Duplicate MP3 Finder egy zenei tartalmakhoz tervezett duplikátum kereső alkalmazás, amivel törölheted a többször is […]
  • EF Duplicate MP3 Finder Portable 6.802016-09-24 EF Duplicate MP3 Finder Portable 6.80 (0)
    Az EF Duplicate MP3 Finder Portable egy telepítést egyáltalán nem igénylő duplikátum kereső ami zenei fájlok kezeléséhez […]
  • Easy Duplicate Cleaner 1.02017-01-08 Easy Duplicate Cleaner 1.0 (0)
    Az Easy Duplicate Cleaner segítségével akár jelentős helyet tudsz felszabadítani a merevlemezen azáltal, hogy felkutatod a […]
  • Duplicate Cleaner Pro 4.0.52017-05-06 Duplicate Cleaner Pro 4.0.5 (0)
    A Duplicate Cleaner Pro segítségével helyet tudsz felszabadítani a merevlemezen azáltal, hogy felkutathatod azokat a fájlokat […]
  • Glary Duplicate Cleaner 5.0.1.222016-09-08 Glary Duplicate Cleaner 5.0.1.22 (0)
    A Glary Duplicate Cleaner egy úgynevezett fájlmásolat takarító amivel felkutathatod, majd véglegesen törölheted azokat a […]